سلام برو بچ 😁❤ایندفه نه سوالی دارم نه چیزی فقط اومدم ازتون تشکر کنم که هستبن اینجا یه دنیاییه براخودش یه دانشگاه مجازیه من از خیلیاتون درس زندگی کردم شاید ندونین چقد اما تاپیکای ده سال پیش خیلیاتونم منو نجات داده❤دل خیلیاتون پاکه و دوس دار کمک ب بقیه این و ادا در نمیارین و خودتونید خاستم بگم فک نکنید خوبیاتون دیده نمیشه شما چیزایی یاده من دادید که نه خانواده ن اجتماع نه دانشگاه یادم نداد خاستم از همتون تشکر کنید ❤❤❤❤👏مرسی که بی تفاوت رد نمیشین❤😘
گلم اینستا جواب میده .من خیلی خوشم میاد ازش.حتی تو کلمه غیر ممکنم یه ممکن وجود داره .شما باید رو ذهنت و اعتماد بنفست و قدرت روابط عمومیت کار کنی ک میدونم میتونی ❤😘
خوب جو سایت عوض شد گفتم.نمیگم نسل جدید همه لینجورین ولی انقد بی احترامی وتوهین و رفتارای بچه گانه دیدین خیلیا رفتن دیگه.منم یه بار میبینی یه ماه نمیام یه بار تنهام دلم گرفته میام به سر
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
💜💜💜💜الان یه مدته حس میکنم یکم جو دوستانه تر شده ولی پارسال اینا قشنگگاهی فکر میکردی بیای سایت یکی پاچتو میگیره🤣ولی خیلی مواظب باش.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من ارتباط اجتماعی ام بالاس خیلی زود گرم میگیرم ولی بچه های کلاس اکیپ شدن اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم
باید خودتو به یکیشون کم کم نزدیک کنی از جزوه و درس شروع کن کم کم اروم اروم صمیمی شو .مثلا مرجان عزیزم میای سلف یچی بخوریم دوس ندازم تنها بخورم .بعد کم کم با اون سخص صمیمی شو البته اعتماد نکن و رازاتو نگو .نشون بده اعتماد داری اما اعتماد نکن .بعد کم کم وارد جمعشون میشی