2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت...

976 بازدید | 46 پست

رفته بودیم خرید داشتم لباس مجلسی میخریدم هیچکدوم اندازم نشد بهم گفت خیلی چاق شدی خواهش میکنم لاغر شو واگرنه واست لباس عروس پیدا نمیشه، راستم میگه، 63 کیلو بودم الان شدم 80، همه مسخرم میکنن لباسام تنم نمیشه، باشگاه هم نمیتونم به دلایلی برم، چیکار کنم لاغرشم؟ شب عید عروسیمه میترسم، میترسم همینطوری بمونم😭به نظرتون دکتر تغذیه خوبه واسه لاغری؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم بگیر کلی گروه تو سایته ک رژیم دارن برو باهاشون شروع کن ک تنها نباشی تا عید عالی میشی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

آره برو  ولی تو خونه با رژیم و ورزش هم میتونی لاغر کنی  ورزش در کنار رژیم خیلی مهمه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

خوشبحالتون که سریع چاق میشید من به یه بهونه بندم تا سریع لاغر شم اما حالا بخوام وزن زیاد کنم با هزااااار بلا 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️