2777
2789
عنوان

چرا هرچی تلاش میکنم نمیشه 💔💔

38 بازدید | 2 پست

مثلا ناخن کاری میکنم کم مشتری دارم دیوار آگهی زیاد زدم ، پیج اینستا عکس و قیمتاشو میذارم ، تازه قیمت خیلی خوب هر سالنی رفتم گفت سابقه دار میخواد 

باز مثلا درس خوندم لیسانس هرجا رفتم مصاحبه با رد کردن یا گفتن icdl و برنامه های اداری بلدی 

حالا رفتم دوره icdl میگذرونم 

یا مثلاً تو نقاشی استعدادم خوبه دیوارکوب نقاشی میکنم اینو هنوز تبلیغ نکردم ولی کلا بالایی ها رو تلاش کردم 

قسمت نیست یعنی ؟

حالا یجا قرار شده زنگ بزنه دعا کنید اگر خیره بزنه

یا مثلاً ازدواج خواستگار خیلی کم میاد و ۲۳ سالمه 

خیلی خدا بهم خیلی جاها لطف داشته ها ولی در نگران اینام💔

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

برو پیش دعا نویس کارت راه بندازه

اعتقاد ندارم 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.