2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون چندماه از 80 میشم 60؟ ماهی چقدر میشه کم کرد؟ 

ماهی حداکثر چهار کیلو کم کنی به بدنت ضرر نمیرسونی تو پنج ماه ميتوني بيست تا رو كم كني

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وای چرا این همه چاق شدی عزیزم تو چن وقت انقد چاق شدی 

تو 2 سال، جراحی کردم خونه نشین شدم نمیتونستم حرکت کنم بخاطر بی تحرکی چاق شدم بعدم که دیدم یه ذره چاق شدم جدی نگرفتم تا یه دفعه الان به خودم اومدم دیدم نابود شده هیکلم

پياده روي  پياده روي  پياده روي

هرچي بيشتر پياده روي كني بيشتر سايز كم ميكني

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
خوشبحالتون که سریع چاق میشید من به یه بهونه بندم تا سریع لاغر شم اما حالا بخوام وزن زیاد کنم با هزاا ...

من هميشه بايد نخورم چند روز پيش شوهرم ميگفت تو كه دائم الرژيمي چطوري چاق ميشي يه ذره مواظب نباشم تو دو روز يك كيلو ميره روم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مگه خودت شوهر نداری که اونو بردی خرید بعدشم بگو مگه مال بابای تورو خوردن

😒 خب بهش گفته وزنتو کم کن لباس عروس اندازت پیدا شه و تو تن قشنگ باشه منظورش این بوده حرف بدی نزده که  

چرا واسه هر چی که مادر شوهر میگه سریع گارد میگیرید! حالا اگه مامان خودش میگفت مشکلی نداشت  زشته بخدا این وحشی بازیا و این برخوردا

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️
آره جالب بود 😂 و البته دردناک 😪

ای جونم عزیزم دردناک چرا

بدن توئه اختیارش با خودته تا هنگامی که به سلامتین آسیب نزنه هر وزنی که باشی عالیه اگه خودت راضی هستی

اگه هم دوست داری لاِغر بشی اشکالی نداره ولی نه به خاطر حرف مردم بلکه به خاطر خودت

💙صدا کن مرا...