2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 50732 بازدید | 450 پست
آخه اینایی که میگیدو من نمیتونم قبول کنم نمیتونم هضم کنم من اگه یذره دیر چایی یا شام میاوردم برای فا ...

دقیقا منم

بخدا من موندم این مردایی که اینجوری طرف زنشون هستن راز موفقیت زناشون چیه

البته موفقیت که نه جاریش شخصیت نداشته خودشو رسونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس هیچوقت دختر نمیشه ، پس نباید با خاندان شوهر صمیمی و راحت بود ، خودم به وشم دارم نیبینم تو اطراف ...

درسته ک عروس دختر نمیشه ولی همه مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری ها بی احترامی نمیکنن

عروس عضوی از خانواده شوهرشه.. همونطور ک داماد عضوی از خانواده همسرشه

زندگیتون پر از عشق
درسته ک عروس دختر نمیشه ولی همه مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری ها بی احترامی نمیکننعروس عضوی از خانواده ...

فعلا که به ایشون بی احترامی کردن!

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

شوهرت باید می‌رفت دوتا ساندویچ می‌گرفت جوری که چشمای کورش ببینه می‌آورد تو اتاق می‌خوردین. مگه میشه اینقدر بی شعور؟؟؟ چطور روش میشه این حجم از گاو بودن را به نمایش بزاره

نمیدونسته که قراره چی بشه الان اره تقصیر شوهرشه که انگار اصلا غرور نداره ولی من کلی میگم ی نفر بی ...

خب دیگه ، اصلا ادم نباید کاری بکنه و جایی بمونه که اینطور بی احترامی بشه بهش

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

منم واقعا تو ذهنم نمیگنجه. طرف بی شعور عالم هم که باشه باز شوهره باید ی نهیب بهش بزنه که حداقل ی لیو ...

میگه خونه نبوده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂