2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 46 پست
حلقه بزنم روزی نیم ساعت خوبه؟ 

ميگن واسه كمر ضرر داره، آسيب ميزنه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
ای جونم عزیزم دردناک چرا بدن توئه اختیارش با خودته تا هنگامی که به سلامتین آسیب نزنه هر وزنی که باش ...

از وقتی چاق شدم افسرده شدم، یه عالمه لباسهایی که عاشقشونم تنم نمیره مانتوهام اصلا دکمه هاش به هم نمیرسه شلوارامم کم مونده بترکن بیچاره ها، مهمون میاد خونمون با خنده میگه تو حق خواهر برادرت و خوردی آنقدر چاق شدی😑، ولی من واسه دل خودم میخوام لاغر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون چندماه از 80 میشم 60؟ ماهی چقدر میشه کم کرد؟ 

غذاتو یکم کم کن ولی همه چی بخور .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برنجو نون سیب زمینی و ماکارونی و غذای پر چرب و کیک شیرینی کمتر بخور .روزی یه ساعت پیاده‌روی کن بعدش 30دقیقه حلقه بزن  تا عید همون 60میشی ..   

لعنت به من، هیکل من بی نظیر بود، همیشه همه میومدن خونمون دنبال مدل لباسام و.... از بس قشنگ میشست تو تنم، گند زدم به ظاهرم الان شبیه شلغم پخته شده شم😭😂😂😂

رژیم لیمومی بگیر بزن تو گوگل میاد خیلی خوب کم میکنی من خواهرزادم واقعا کم کردا 

معتبر؟ اسمش و فکر کنم شنیدم

واسه فردا وقت دکتر تغذیه گرفتم ولی نمیدونم به درد میخوره یا نه

چ مادرشوهر.خوبی. ورزش کن.کم بخور همه چی بخور. جو نگیرتت رژیم سخت بگیری ازاینور بوم بیفتی...🤭

می‌ترسه فامیلاش مسخرش کنن من چاقم از الان اقدام به تذکر کرده😂

روحیم مرده بود، انگیزه نداشتم، ولی واقعا بهم انرژی دادید ان شاءالله فاطمه زهرا سلام الله علیها یاورتون باشه 😍، امیدوارم کردید، ان شاءالله به زودی بیام تاپیک بزنم که نصف شدم😍😂