2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا برو عوامل مستجاب نشون دعا رو بخون ببین خدایی نکرده یه وقت شاملت نباشه دوم اینکه مگه آی ...

تمام چیزایی که گفتی رو میدونم عزیزم 

آیه چه بسا چیزی را که بسیار دوست دارید اما برای شما بد است و...را از حفظم داستانش در مورد یکی ازصحابه را هم بخوای برات میگم 

اما انتظار اینکه بعد از 10 سال جوندن کندن بدون بیمه با حقوق کم بخوای شغلت درست و درمون بشه و حداقل ها را داشته باشی چیز زیادیه یا این کجاش به صلاح نیس؟ 

به صلاحه که بیام توخونه بچه داری کنم؟ پس نتیجه این همه سابقه و کار و تلاش چی میشه؟

یا اینکه این کار به صلاحمه مثلا؟ 

مسایل اقتصادی چ ربطی ب زنده بودن شهدا داره؟!اون شهدا خودشون مظلومین جامعه بودن. گردن کلفتها ک جاشون ...

شما ماشاالله هم قاضی هستی هم مجری ...

من به قرآن توهین نکردم.

شما بصیرت نداری، متوجه نیستی که هدف از تبلیغ و اسطوره سازی از جنگ هشت ساله چیه.

هرکس برای دفاع از کشورش کشته شه شهید هست،حتی کسایی که زمان هخامنش در مقابل تجاوز اسکندر برای دفاع از ایران، کشته شدن. 

اینکه واقعا این پسربچه های که بدون اذن پدر و مادر رفتن جبهه و بدون داشتن هیچ گونه تمرین و آمادگی و آموزشی صرفا به عنوان دیوار گوشتی استفاده شدن اونم از روی احساسات و بدون عقل و منطق، اینکه واقعا خیلی از اینها شهیدم هستن یا نه،خودش جای بحث داره.

اینکه این افرادی که بزور میفرستن سوریه، شهید حساب میشن یا نه جای بحثش مفصله عزیزم.

شما خودتو قرآن فرض کردی،هرکس هم که باهات مخالفه،دچار تناقص.

شما اول کلامت رو تصحیح کن و حتی با مخالفت هم مودب صحبت کن،حتی اگر اون فرد بی ادب بود...

إِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلاَماً

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
نه کلا تاپیکش عجیبه همسایه ناهارشو نه شب میخوره اطرافشون مغازه ها همه تعطیله بعد برادرهمسرش شام بدست ...

منم دارم میگم اتفاق های عجیبه افتاد دیگه 

هیچ کدوم طبیعی نیست

واقعا و از اعماق وجودم به این پاراگراف که گفتی عقیده دارم و البته که من خودم خیلی زیاد به اهل بیت م ...

من میگم هرکسی شهید به حساب نمیاد...

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
سلام اسی به کدوم شهید متوسل بشم یا دعا کنم فردا دادگاه داداشمه دوستش بردتش براش دعوا کنه الان همه تق ...

هر کدوم که حس میکنی باهاش ارتباط برقرار میکنی

البته من نیمیگم فقط به شهدا متوسل بشید

از ائمه کمک بگیرید 

نماز استغاثه به امام زمان بگید مادرتون بخونن

دوستانی که به شهدا اعتقاد دارند و براشون حرمت قائلند میان و از این تاپیک استفاده میکنن

بقیه هم خواهش میکنم حرمت نگه دارند و توهین نکنند 

هیچ اجباری نیست که کسی شهدا رو قبول داشته باشه

شرمنده همه ی عزیزان تاپیک رو قفل میکنم که نترکه 

پیامی خواستید بدید تو تاپیک آخرم بیاید