2777
2789
بحثی شده این ناهار همسایه  ناهار رو دم اذان  فرصت کرده بخوره  است جالبی همینه دیگه ...

بعد همسرتون کجا مغازه داره نه شب میبندن خوب ایشونم میبست میومد خونه 😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
بحثی شده این ناهار همسایه  ناهار رو دم اذان  فرصت کرده بخوره  است جالبی همینه دیگه ...

ای بابا.....تا حالا نشده ناهارتون دیر شه وقت شام بخورید....والا شوهر من هزار بار تا حالا ناهارشو وقت شام خورده خخخخخخخ...بعصیا فقط دنبال سوژه میگردند تاپیک رو منحرفکنند😁

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.....تا حالا نشده ناهارتون دیر شه وقت شام بخورید....والا شوهر من هزار بار تا حالا ناهارشو وقت ...

نه کلا تاپیکش عجیبه همسایه ناهارشو نه شب میخوره اطرافشون مغازه ها همه تعطیله بعد برادرهمسرش شام بدست میاد میگه من اومدم شامو با هم تو مغازه بخوریم احیانا نباید. اون موقع شب میرفت خونه اش شامو با خانواده بخوره 😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من چله شهدا را برداشتم برای اینکه کار خوب و دائم قسمتم بشه اما متاسفانه 2 جا برام جور شد برای خرید خ ...

عزیزم

اولا برو عوامل مستجاب نشون دعا رو بخون

ببین خدایی نکرده یه وقت شاملت نباشه

دوم اینکه مگه آیه ۲۱۶ بقره نیست که میگه چه بسا چیزی رو خوب بدانید ولی بد باشه براتون و بالعکس

سوما من خودم هم گرفتاری دارم تو زندگیم 

اگر قرار باشه تا به شهدا متوسل میشیم حاجتمون رو بدن که دیگه هیچ کس بخصوص آدم های مومن مشکلی ندارند

ولی قراره با بعضی مشکلات آدم امتحان بشه و رشد کنه چون هدف اصلی این دنیا نیست و ما برای آخرت آفریده شدیم و اینا وسیله هست و بعضی از مشکلات هم سبب پاک شدن انسان از گناه ها میشه

خلاصه که بدون دعا سه حالت استجابت داره

یا در همون حاجت برآورده میشه 

یا در این دنیا جایگزین میشه و یه خیر دیگه ای می رسه بهت

یا در آخرت خدا جبران میکنه برات

کلی هیچ وقت از دعا کردن دست برندار و نا امید نشو 

من ده هزار بار بهشون متوسل شدم،هیچ وقت از شهدا اثر ندیدم، از امامان معصوم اثر دیدم،حتی از مادربز ...

واقعا و از اعماق وجودم به این پاراگراف که گفتی عقیده دارم

و البته که من خودم خیلی زیاد به اهل بیت متوسل شدم و حاجت گرفتم 

ولی شهدا هم طبق گفته قرآن زنده هستند و زنده یعنی آگاه و اثر گذار در دنیا 

خیلی التماس دعا عزیزم

برگرفته از کتاب خرچنگ ها پرواز میکنند...  لطف خدا رو چرا اینطوری دیدی....  شما دچار شرک ...

نه عزیزم

اشتباه متوجه منظور من شدی 

قطعا بدون اذن خدا یه برک از درخت نخواهد افتاد

من به ارج و قرب داشتن شهدا نزد خدا اعتقاد دارن که اینطور میگم