2777
2789
همسر من گفت نفرست بره اگه  زنگ زدن میرم مدرسه میگم تضمین میکنید چیزیش نمیشه؟ اگه مریض شد مدرسه ...

مدارس حق اجبار به دانش آموز رو ندارن فقط اعلام میکنند خضوریهاگر خواستی بچه ت رو می‌بری اگرم نه از امورش غیرحضوری استفاده میکنی

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روستاها و حاشیه شهرها مدارس حضوری هست بعد اونا اشکال نداره  بابا بچه از تو خونه چیری یاد ...

یعنی انقدر بیخیالید؟

هر کی بچشو بفرسته یعنی جون بچش براش مهم نیست

انشاالله نرن که مدارس حضوری نشه مجازی بمونه

انگار جون مردم براتون مهم نیست

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
دختر خاله ام دانشجو ترم 3 هست  گفتن باز نمیشه از بهمن میایید

چه فرقی میکنه مدرسه و دانشگاه؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
بله باید نفرستید منم پسرم کلاس چهارم نفرستادم اونهایی هم که اختیاری بردن اشتباه کردن الان از کلاسش ...

حتما باید یه عده کرونا بگیرن تا دوباره مجازی بشه؟

عجب وضعیه

اها..موفق باشید،از راه فرهنگیان قبول شدید؟

سلامت باشید همچنین بله 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
به ما که گفتن اجباری نیاین نمره مستمر ندارید

نه حرفشون قانونی نیست نمره مستمر با توجه به فعالیت دانش آموز در طول ترم یا سال تحصیلی در نظر گرفته میشه پس حضوری یا انلاین بودنش مهم نیست مهم اینه که دانش آموز فعالیت ها رو انجام و امتحانات کلاسی رو شرکت و نمره داشته باشه 

حضور در مدارس برای معلم و مادر اجرایی الزامی و برای دانش آموز اختیاری هست هر معلمی باید ۴۵ دقیقه امورش حضوری برای دانش اموزای حاضر در کلاسش و ۴۵ دقیقه امورش انلاین برای دانش اموز غیرحضوریش داشته باشه که اکثر معلما همون ۴۵ دقیقه حضوری رو همزمان صداشون رو ضبطمیکنند و توی کانال می‌زارن و .....

این نیز بگذرد
ما هم همینطور ولی من دوازدهمیم برام نمره مهم نیس🤣

مگه نمره تو قبولی تاثیر نداره؟

یعنی انقدر بیخیالید؟ هر کی بچشو بفرسته یعنی جون بچش براش مهم نیست انشاالله نرن که مدارس حضوری نشه ...

اختیار خودشونه نمیشه کسی رو منع یا تشویق کرد مثلاً شما سرچهارراه چراغ قرمز وایمیسین تا سبز بشه اما دوتا دیگه رد میشن هیچ اتفاقی هم براشون نمیوفته پس ریسکه 

این نیز بگذرد
اختیار خودشونه نمیشه کسی رو منع یا تشویق کرد مثلاً شما سرچهارراه چراغ قرمز وایمیسین تا سبز بشه اما د ...

نه نمیشه اختیار خودشون باشه

اینجوری بقیه رو به کشتن میدن واکسن که به کسی ربطی نداره  اجباریه بعد مدارس اختیاری باشه؟

نمیشه اینجوری 

نه نمیشه اختیار خودشون باشه اینجوری بقیه رو به کشتن میدن واکسن که به کسی ربطی نداره  اجباریه ب ...

خب اخهشما باید شرایطکل جامعه و کشور رو در نظر بگیری الان ما دانش اموزایی داریم که پدر و مادر بیسواد یا کم سواد دارن اصلا دسترسی به اینترنت و موبایل ندارن خب اینا وضعیت شود توی سه‌ساله کرونا باید چجوری باشه ؟؟ نمیشه که بگیم به ما چه  بیخیال پس دولت میاد میگه مدارس بازه ولی حضور دانش اموز اختیاریه یعنی چی؟؟؟ یعنی  اونایی که میتونن توی خونه باشند و امورش ببینند که هیچ ولی کسی که امکاناتش رو نداره بیاد مدرسه اموزش ببینه .... حالا بحث واکسن که اجباریه و درستش هم همینه چرا ؟؟ چون واکسن رودولت می‌تونه به روستاها و مناطق دورافتاده هم برسونه و زیرساخت خاصی نمی‌خواد اما فضای مجازی نیاز به یک سری زیرساخت ها و امکانات داره که متاسفانه در کشور نداریم و مثلاً دولت نمیتونه برای تمام عشایری ها یا روستایی ها یا کم بضاعت ها نفری یهدونه تبلت با اینترنت رایگان در نظر بگیره پس مجبوره بگه مدارس باز اما حضور اختیاری دیگه این به فهم و شعور خانواده ها برمیگرده که این اختیار رو چطور برای خودشون تجزیه و تحلیل کنند 

این نیز بگذرد