2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر من از اول آذر میرع

فکر کنم اول آذر متوسطه اول و فردا متوسطه دوم 

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

با این اوضاع چرا باز کردن اخه  چرا فکر نمیکنن به عواقبش  معلم دخترم میگه الان دبیرستان ر ...

چه فایده داره دیگه؟ بعد که همه درور از جون دخترتون 

کرونا گرفتن میخوان مجازیش کنن؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

فان)#  

همزمانی پیک ششم و بازگشایی مدارس

دیالوگ اعضا ستاد کرونا 👇

واکسنا جواب نداده داره کشته میده چیکار کنیم

مدارس و کنسرتا رو باز کنید میندازیم گردن اونا

حله 😎 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
فان)#   همزمانی پیک ششم و بازگشایی مدارس دیالوگ اعضا ستاد کرونا 👇 واکسنا جواب نداده ...

دقیقا👌

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه