بعضی مدارس گفتند بیان دانش اموزها....روز اول که تعطیل شد خانواده ها خودجوش بچه هاشونو نفرستادند دولت هم تعطیل کرد..خودمون باید به فکر بچه هامون باشیم..خدای نکرده اتفاقی بیفته اموزش و پرورش به جاییش بر می خوره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از۱۵ ابان مدارس متوسطه دوم و اول و ابتدایی طبق شرایط خاص باز میشن که مدارس به خانواده ها اعلام میکنند ... حضور برای دانش آموزان اجباری نیست و معلم هم در فضای کلاس و هم در فضای مجازی مطالب رو میزاره ....فعلا مدارسی اولویت حضوری دارن که عشایری روستایی یا جمعیت کمتر از ۱۰۰ نفر دارن و همچنین دروس مهارتی کاردانش فنی حرفه ای و اول و دوم ابتدایی اونم به شرطی که مدرسه دارای این شرایط به اداره درخواست مجوز حضوری داده باشه کمیته بهداشت اداره از مدرسه بازدید و شرایط رو بررسی و مجوز داده باشه وگرنه تا زمانی که مجوز نداشته باشند کارشون غیرقانونی هست
ورود با شکوه آنفولانزا و سرماخوردگی که دوسال بود کلا وحود نداشتن رفته بودندمرخصی رو هم باید خیر مقدم بگیم😂😂😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند