2777
2789

بعضی مدارس گفتند بیان دانش اموزها....روز اول که تعطیل شد خانواده ها خودجوش بچه هاشونو نفرستادند دولت هم تعطیل کرد..خودمون باید به فکر بچه هامون باشیم..خدای نکرده اتفاقی بیفته اموزش و پرورش به جاییش بر می خوره؟

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مدارس گفتند بیان دانش اموزها....روز اول که تعطیل شد خانواده ها خودجوش بچه هاشونو نفرستادند دولت ...

اگه براشون مهم بود مدارسو باز نمیکردن

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

از۱۵ ابان مدارس متوسطه دوم و اول و ابتدایی طبق شرایط خاص باز میشن که مدارس به خانواده ها اعلام میکنند ... حضور برای دانش آموزان اجباری نیست و معلم هم در فضای کلاس و هم در فضای مجازی مطالب رو میزاره ....فعلا مدارسی اولویت حضوری دارن که عشایری روستایی یا جمعیت کمتر از ۱۰۰ نفر دارن و همچنین دروس مهارتی کاردانش فنی حرفه ای و اول و دوم ابتدایی اونم به شرطی که مدرسه دارای این شرایط به اداره درخواست مجوز حضوری داده باشه کمیته بهداشت اداره از مدرسه بازدید و شرایط رو بررسی و مجوز داده باشه وگرنه تا زمانی که مجوز نداشته باشند کارشون غیرقانونی هست 

این نیز بگذرد
همسر من گفت نفرست بره اگه  زنگ زدن میرم مدرسه میگم تضمین میکنید چیزیش نمیشه؟ اگه مریض شد مدرسه ...

بله باید نفرستید

منم پسرم کلاس چهارم نفرستادم

اونهایی هم که اختیاری بردن اشتباه کردن الان از کلاسشون دو نفر بچه کرونا گرفته بستری شده

کلا باز کرونا زیاد میشه و هوا که سرد شد همه مریض شدن میبندن باز

انفولانزا هم مثل اینکه اومده قوز بالاقوز

ورود با شکوه آنفولانزا و سرماخوردگی که دوسال بود کلا وحود نداشتن رفته بودندمرخصی رو هم باید خیر مقدم بگیم😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همینطوری،منم دانشجو معلم ابتدایی ام،دیدم وجه اشتراک داشتیم سنتونو پرسیدم❤

مرسی گلم من چند ساله شاغلم چون مرکز استان درس نمیدم نیمه حضوریه 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️