2777
2789

امروز ظهر استفاده کنم ضرر نداره الان دوباره هم استفاده کنم؟ دوباره دلم درد اومده

روز اول پریودم هست 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرصشو بگیر بخور شیاف زیاد ببخشید اسهال میشی

ندارم مامانم عصر رفته بود خریده بود برام 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

تو یه روز سه تا شیاف دیکلوفناک گذاشتم شب گلاب به روتون اسهال خونی گرفتم و کارم به بیمارستان کشید و ب ...

خوب شد گفتی مرسی

قرصشو بخور 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

اینو امتحان کن کسانی که امتحان کردن راضی بودن

یه لیوان اب ولرم با یه قاشق غذاخوری عسل و یه قاشق مرباخوری سیاهدونه قاطی کن بخور 

ولی درکل درد پریود اگه بخاطر کیست و چیزای دیگه نباشه بخاطر کم خونی یا غلظت خون میتونه باشه که اینا رفع بشه دیگه دردات خیلی کم و قابل تحمل که نیاز به قرص نداری