2777
2789
عنوان

بچه ها یه مشورت میخواستم

48 بازدید | 5 پست

سلام به همگی 

دوستان من بنابه دلایلی نتونستم مدرک لیسانسمو بگیرم و چون علاقه ای به رشته م نداشتم برای ادامه دادنش نرفتم،الان ۸سال گذشته شاغلم درآمد بالایی دارم شکر خدا نیاز مالی ندارم ولی بخاطر اینده ی بچم که وقتی بره مدرسه مبادا میزان تحصیلات مادرشو بپرسن و خجالت بکشه بگه دیپلم موندم چه کنم...به نظرتون صرفا بخاطر داشتن مدرک ادامه بدم یا بیخیال باشم چون نیازمم نمیشه؟!

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو لیسانس مگه میگن مدرک مامانتو بیار 😁

مامان منم دیپلمه خجالتم نمیکشم 

البته اگه نمیخوای دروغ باشه ک برو مدرکتو بگیر 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

من تمام سالها به علاقه ی پدرم درس خوندم رشته هایی که رفتم دوست نداشتم کلا ...

الانم دیگه توان درس رو ندارم خستم ،۳بار بعد این داستانا کنکوردادم چون رشته ی پایه ی خودم نبود اونی که میخواستم نمیشد بیخیال شدم... 

اینکه بگم میخوام برم مدرک بگیرم برم سر کارم نیست

صرف حرف مردمه

که اونم تا خودم نگم نمیفهمن مدرک ندارم 

(فامیل خودم نمیدونن ولی خانواده همسرم میدونن)

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤