2777
2789
عنوان

ما وراء طبيعت

106 بازدید | 9 پست

بچه ها عجیب ترین چیزایی که راجب ما وراء طبيعت شنیدین یا حتی دیدین چی بوده؟من عاشق دونستنه این چیزام 

مثلا شنیدین که اهرام مصر رو آدم فضاییا ساختن؟

کی گفت ادم فضایی؟ میگن از برده ها استفاده کردن

من یک جا خوندم نوشته بود که مهرام مصر سنگ هایی که بالاشه قدیمی تر از سنگاییه که پایینش وجود داره،این یعنی از بالا به پایین ساخته شده و میگن خیلی پیچیده بوده چنین سازه ای انسان تویه اون دوران نمیتونسته چنین چیزی بسازه مگر با کمکه آدم فضایی یا موجوداته ناشناخته جز انسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ تاپیکه جالبی👍لایکم کنید🙏

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من یک جا خوندم نوشته بود که مهرام مصر سنگ هایی که بالاشه قدیمی تر از سنگاییه که پایینش وجود داره،این ...

عجیبه   خیلی چیزا هست  قدیمیا خیلی از موجودات ما‌ورایی  کمک میگرفتن باهاشون ارتباط داشتن مثه جنا ازونام کمک میگرفتن  

عجیبه   خیلی چیزا هست  قدیمیا خیلی از موجودات ما‌ورایی  کمک میگرفتن باهاشون ارت ...

اوهوم،برام جالبه راجبشون بدونم،اگه اطلاعاتی داشتی بهم بگو با تشکر عشق😐❤

اوهوم،برام جالبه راجبشون بدونم،اگه اطلاعاتی داشتی بهم بگو با تشکر عشق😐❤

فقط  اینو میدونم ک قدیمیا از جنیان کمک میگرفتن چون تقریبا باهم بودن بخاطر  اینکه اونموقع امکانات نبوده تخت جمشیدم بناش شک برانگیزه ک ستوناش چجوری بنا گذاشتن میگن ادم کار ادم نیست با کمک جن بوده