2777
2789
عنوان

اووووف از این خانواده همسر 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 65 پست
شوهرم آخرین بچه بود در جریان نیستم سر قبلی ها چیکار کردن  ولی تو بله برون ما همه بودن  ج ...

باز خوبه همه رو در جریان قرار دادن عقلشون رسیده اینا حتی آدرس تالار و ساعت تالار هم نگفتن به جاری عروس

نه والا چه کارتی میدونستیم عروسی داریم دیگع

خب همین دیگه میدونستین اینا حتی آدرس تالار و ساعت تالار هم به جاری عروس نگفتن فقط میدونه تاریخش کی هست بقیه چیزا رو وقتی جاری عروس میاد ساکت میشن حرف نمیزنن در موردشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از خواستگاه اولیه و جواب مثبت.. فقط یکی از جاریام‌پیشنهاد شوهرم بود که از اول درجریانش بودیم.

یعنی کلا هیچی از مجلس جاری هات نمیدونستی جز تاریخ عروسی و آخرشم کارت بهت دادن که فهمیدی مجلس کجاست؟ 

خب همین دیگه میدونستین اینا حتی آدرس تالار و ساعت تالار هم به جاری عروس نگفتن فقط میدونه تاریخش کی ه ...

وا عجیبن چقد

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
باز خوبه همه رو در جریان قرار دادن عقلشون رسیده اینا حتی آدرس تالار و ساعت تالار هم نگفتن به جاری عر ...

اینجوری اصلا خوب نیست کدورت پیش میاد 

وقتی بچه ازدواج می‌کنه اون عروس و داماد هم جزیی از خانواده میشن دیگه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من اخریم ولی اخه به من چه که از من نظر بخوان مگه عروسی منه 

نگفتم نظر بخوان مثلا دارن از عروسی حرف میزنن همینکه تو بیای ساکت بشن یا پچ پچ کنن در مورد عروسی جلوت با هم

اینجوری اصلا خوب نیست کدورت پیش میاد  وقتی بچه ازدواج می‌کنه اون عروس و داماد هم جزیی از خانوا ...

آره منم میگم زشته و بی احترامیه خب باید چیکار کنه در مقابل؟ 

بدرک نگن،منم ادم حسابشون نمیکنم،مگه چه تحفه این،زیاد اهمیت نده،توام مثل خودشون باش

خب بدت نمیاد؟ ناراحت نمیشی؟ من دوست ندارم برم مجلس دیگه بدم میاد منو غریبه میدونن اگه غریبه ام دیگه نمیرم مجلسشون دیگه

با شوهرم دعوا میکردم مادرشوهرم دخالت کرد زدم لهش کردم😂😂

حقش بود 😂😂 جای آشتی دادن بیشتر هیزم زیر آتیش میشن انگار نه انگار پیر شدن باید عاقل شده باشن

برای ما که بغیر از دردسر چیز دیگه ای نداشتن  الانم تمام لطف هایی که در حقشون کردیم رو فراموش ک ...

چرا اینجوری ان خانواده شوهر؟؟؟؟ چرا انقد بی چشم و رو هستن؟؟؟ ایشالا سر دخترشون بیاد

یعنی کلا هیچی از مجلس جاری هات نمیدونستی جز تاریخ عروسی و آخرشم کارت بهت دادن که فهمیدی مجلس کجاست؟& ...

نه دیگه .

بعداز حواب مثبت تلفنی خودمون رفتیم و بعد خرید نامزدی و خرید عقدم و بعد هم تعیین مهر و تاریخ عروسی 

.کلا چون شوهر من بزرگتر بود  و پدر ندارن،تو تمام مراسمات بودیم 

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله