2777
2789
عنوان

اووووف از این خانواده همسر 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 65 پست
آره منم میگم زشته و بی احترامیه خب باید چیکار کنه در مقابل؟ 

من باشم وقتی باهام در حد یه مهمون غریبه برخورد بشه مثل یه مهمون رفتار میکنم خیلی دیر میرم عروسی بعد مثل یه مهمون غریبه یک ساعت می‌شینم بعدشم میام خونه 

وقتی که تا قبل عروسی غریبه بودم بهتره توی عروسی هم مثل غریبه باشم 

بعد یعنی شوهر همون جاری هم چیزی نمیدونه ؟یعنی به پسرشون هم چیزی نمیگن ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه . بعداز حواب مثبت تلفنی خودمون رفتیم و بعد خرید نامزدی و خرید عقدم و بعد هم تعیین مهر و تار ...

گرفتم شما کلا بزرگتره بودین پس نه اینا هیچی نگفتن انگار نه انگار جاری عروس هم عضو خانواده ست حتی مکان تالار و ساعتش رو هم نگفتن بهش

گرفتم شما کلا بزرگتره بودین پس نه اینا هیچی نگفتن انگار نه انگار جاری عروس هم عضو خانواده ست حتی مکا ...

چه عجیب.

مگه با هم رفت و آمد ندارند؟

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
من باشم وقتی باهام در حد یه مهمون غریبه برخورد بشه مثل یه مهمون رفتار میکنم خیلی دیر میرم عروسی بعد ...

آره واقعان

اصلا آدم نره بهتره حرمت خودش حفظ میشه اونا هم یاد میگیرن بعد از این باهاش غریبه تا کنن اینم غریبه تا میکنه

میدونم اون هم چیزی نمیگه همه ش میگه نمیدونم آمار نمیده 

چه خوب آدمن تو این زمینه حداقل اینا انگار دشمنشونم نمی‌ذارن هیچی بدونم از عروسی

اهمیت نده بخوره تو سرشون عروسی والا

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
چه عجیب. مگه با هم رفت و آمد ندارند؟

چرا ولی وقتی جاری عروس هست حرفو قطع میکنن یا یواشکی در مورد عروسی حرف میزنن خب جاری عروس هم بهش برمیخوره دیگه زشته الان دیگه دلش نمیخواد بره عروسی

چرا ولی وقتی جاری عروس هست حرفو قطع میکنن یا یواشکی در مورد عروسی حرف میزنن خب جاری عروس هم بهش برمی ...

والللا تا حالت همچنین چیزایی رو نه دیدم و نه شنیدم.

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
خب بدت نمیاد؟ ناراحت نمیشی؟ من دوست ندارم برم مجلس دیگه بدم میاد منو غریبه میدونن اگه غریبه ام دیگه ...

چرا ناراحت میشم،حق داری ناراحت بشی،اما جز دردسر واسه ادم چی داره،جز اینکه ازت توقع داشته باشن کاری واسشون بکنی،من از خدامه نگن بهم،چون اون موقع توقع خیلی چیزا از ادم دارن،

آره واقعا ن اصلا آدم نره بهتره حرمت خودش حفظ میشه اونا هم یاد میگیرن بعد از این باهاش غریبه تا کن ...

اگر نره به نظرم میگن از حسودیش نیومده 

من یکی از خواهر شوهرام دخترش هم سن منه  

بعد تو عقدمون خیلی رقصید بعد شب عروسی هرچی بهش گفتن بیا برقص گفت چه رقصی من دیگه وقت کربلا و مکه م هست 

دوسال بعد دخترش ازدواج کرد شوهرم گفت نرو عروسی ولی من رفتم شوهرم نیومد هر چقدر اصرار کرد بهم بیا برقص گفتم نه کفشم سره  میترسم بیوفتم اصلا نرقصیدم 😁😁😁 

گفت جاهای دیگه می‌رقصی گفتم جای دیگه کفش سُر نمی‌پوشم 😂😂😂 

من هر کس هر جور رفتار کنه دقیقا عین خودش میشم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اگر نره به نظرم میگن از حسودیش نیومده  من یکی از خواهر شوهرام دخترش هم سن منه   بعد ت ...

خب اگه قبلش بهشون بگه من نمیام به این دلیل چی؟ خوبه؟ 

خوب کاری کردی 😂👌 با بعضیا واقعا باید همین کارو کرد اون که آره منم دیگه هیچ آماری بهشون نمیدم برای هیچ چیزی انقد که بدم اومد از این کارشون

چرا ناراحت میشم،حق داری ناراحت بشی،اما جز دردسر واسه ادم چی داره،جز اینکه ازت توقع داشته باشن کاری و ...

آره خیلی بهم برخورده نه جاری من انقدر حسوده که حاضر نیست یه خرید با هم بریم از حسودی به من چه برسه به کارای عروسیش