2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم منم پسرم ۲۷ ماهشه دندان اسیابش داره در میاد هفته قبل خیلی اذیت شد بی اشتها اسهال تب 

رفتم دکتر گفت عفونته ازمایش دادم خیچی نبود خداروشکر اخرش خودم فهمیدم دندونه الکیم یه سیشه انتی بیوتیک خورد

چی شده؟

عزیزم من امروز صبح بلند شدم دست زدم ب دخترم طبق عادت دیدم گرمه بدنش شیر بش دادم و بیدارش کردم دیدم اره بدنش گرمه تبشو گرفتم ۳۶/۷بود

اخه دخترم هیچ وقت از ۳۵/۵بالاتر نرفته دمای بدنش حس کردم تب داره بهش استامینوفن دادم

سیبزمینی ورقه شده بزن ب دستوپاش اگ سرکه دارید اول چند دق بذار توسرکه ورقه ها رو

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزم من امروز صبح بلند شدم دست زدم ب دخترم طبق عادت دیدم گرمه بدنش شیر بش دادم و بیدارش کردم دیدم ا ...

عزیزم زود به بچه دارو نده ، مخصوصا استامینوفن ، فقط بهش مایعات بده و لباس سبک بپوشون، اشتباهه تا هرچی بشه دارو بدی، ضمنا دمای بچه کاملا عادیه، بچه داره بزدگ میشه دماش از حالت کمی که قبلا داشته بیشتر میشه، چرا وسواس داری عزیزم

تمام وجودم ، خانواده ام
عزیزم زود به بچه دارو نده ، مخصوصا استامینوفن ، فقط بهش مایعات بده و لباس سبک بپوشون، اشتباهه تا هرچ ...

وسواس ک چ عرض کنم خودم دارم سکته میکنم از ترس اخه دختر اولیم تب و تشنج بود دیگه وحشت دارم از تب