2777
2789
عنوان

دوستان به دادم برسید

638 بازدید | 52 پست

من کامل توضیح میدم که اتفاقی افتاد 

من مجردم یه پسری تو همسایه ها بهم پیشنهاد داد منم رد کردم 

.

این پشتم الکی گفت که من عاشقشم و اگه کسی بفهمه خودمو میکشم و هرکی زیاد نگام کنه توهم میزنم می‌دونه 

.

بعد محلمون یجای کوچیکه و به گوش خیلیا رسیده

منم واسه اینکه شر نشه به خانوادم نگفتم 

.

به چند تا از همسایه ها گفتم دروغه 

.

و تو اینستا استوری کردم حرفی که پشت من میشنوی رو ببین کی میزنه پسری ک نمیتونه منو داشته باشه 

.

و استوری اونایی که میدونستم میدوننو نگاه کردم در صورتی که همو فالو نداشتیم تا بیان اونام استوریمو ببینن

.

من نزدیک ده تا پسر استوریشونو دیدم و اونام واسه منو دیدن و بعد بلاکششون کردم 

هستین بقیه رو بگمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجا که اشتباه کردی به خانواده ات نگفتی و اشتباه دوم خودت رفتی به همسایهدها گفتی دروغه و .. انگا ...

ینی چی ؟

من اگه قرار بود همچین حرکتی بزنم اصلا به همسایه ها نمیگفتم دروغه که 

و اینکه فالورامو صفر کردم به چند تا از اشناهام درخاست دادم تا ببینن استوریمو ینی به خواهر عروس عموم و یکی دیگه از عروس عموهام

الان میگم اگه یه درصد اونا نشنیده باشن چی 

چه فکری میکنن من اون جوری استوری گذاشتم

بنظرتون پیگیر میشن ببیننن قضیه چی بوده

مشکل دومم اینکه حس‌میکنم یسریم پر شده که استوری پسرارو نگاه کردم تا اونام بیان ببینن!

و اینکه فالورامو صفر کردم به چند تا از اشناهام درخاست دادم تا ببینن استوریمو ینی به خواهر عروس عموم ...

اینستاتوحذف کن خلاص

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حذف کردم دیلیت اکانت کردم در ادامه چیکار کنم ؟

بیخیال دیگه بهش فکرنکن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

و اینکه من استوری یه مرد متاهلم دیدم از اشناهامونه می‌دونم که خبر رسیده تو خانوادش پیج هیچکدوم نتونستم پیدا کنم فقط اونو پیدا کردم و به استوریش نگاه کردم نه پیام نه لایک هیچی فقط یدونه استوریشو نگاه کردم 

بنظرتون این امکان داره شر بشه ؟؟

اول باید به خانوادت میگفتی عزیزم،اشتباه کردی اون پسر هم دیده کسی جلوش واینمیسه همچین حرفی زده اگه یه ...

آخه الان میترسم واقعا هم میترسم خانوادم برن دعوا کنن اونجوری بدتر بیوفتم دهن همه 

بعد میترسم پسره ی اشغال بگه دخترتون استوری کرد به همه فهموند

تو اون دوروور چند تا خاستگار داشتم رد کردم الان اون سمت همه بر علیه مننن 

می‌دونم مامانمو ببرم همه طرفداری پسررو میکنن

ببین عزیزم الان نه وقت شوهرکردنته نه وقت اینستاداشتنته این جریانات روهم بریزدور و بهش فکرنکن چیزی نشده 

آخه الان میترسم واقعا هم میترسم خانوادم برن دعوا کنن اونجوری بدتر بیوفتم دهن همه بعد میترسم پسره ی ا ...

نه عزیزم بگو واقعیت رو بهتره از دهن بقیه بشنون نزار پسره هرکاری دلش خواست بکنه 

استوری گزاشتنت هم اشتباه بود مخصوصا اونجا که رفتی استوری های بقیه دیدی تا اوناهم ببینن اصلا لازم نبود خیلیا سین استوری چک نمیکنن نگاه دختر خوب به پسره نشون بده تو خانواده و ابرو داری