2777
2789
شمارتو میشه بهم بدی واتساپ چت کنیم یکم ارامش بگیرم بدنم میلرزه

ببخشید عزیزم ،شرمندم واقعا ، اما به خدا چیزی نیست ، قسم میخورم چیزی نیست، این عدد نرماله، من بچه کوچیک دارم مطمئنم، نگرانی زنگ بزن ۱۱۵ ، بهت میگن

تمام وجودم ، خانواده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ۱۱:۳۰بهش دارو دادم الان خنکه خنکه عرق کرده من بچه هام وقتی عرق کنن میفهمم سالمن

نگران نباش عزیزم تبش سمج نیست یکم داغ میشه بخاطر التهاب لثه هاس

من بچم گرونا گرفت تبش خیلییییی سمج بود همش نزدیک ۴۰ بوددکترش دیازپام داد بمیرم براش خدا نگهدار بچه ها باشه انشالله همیشه از مریضی دورباشن اینم نگرانی نداره چندروز هرزگاهی داغ میشه بعدش خوب میشه اگه اسهال شه اونو باید خوب مدیریت کنی کم اب نشه بدنش

نگران نباش عزیزم تبش سمج نیست یکم داغ میشه بخاطر التهاب لثه هاس من بچم گرونا گرفت تبش خیلییییی سمج ...

وای خدا کنه همینجور باشه خیلی نگرانم خیلی زیاد 

شما بچتون چندساعتی ی بار تب میکرد

به خدادبا این استرس بلا میاری سر خودتو بچها ، بگیر راحت بخواب، همه چی خوبه

امشب ک دیگه خواب نیس خواهر باید بشینم ی وقت تو خواب تب نکنه دعا کن خدا ب دلم آرامش بده نمیدونی الان چ حالیم

واسه کروناش یا دندونش؟

دندونش 

کروناشو که بمیرم استا میدادم شیاف میزدم هیچ تاثیری نداشت فقط دکتر رفتم با دارو یکم کنترل شد 

۳ روز ادامه داشت بعدش یه دفعه خوب شد فقط چشماش بیحال بود

امشب ک دیگه خواب نیس خواهر باید بشینم ی وقت تو خواب تب نکنه دعا کن خدا ب دلم آرامش بده نمیدونی الان ...

کاملا میدونم چه حالی داری، دلتو به خدا بسپار، خدا مواظبتونه🌹🌹🌹

تمام وجودم ، خانواده ام
نگران نباش عزیزم تبش سمج نیست یکم داغ میشه بخاطر التهاب لثه هاس من بچم گرونا گرفت تبش خیلییییی سمج ...

عزیزم بچه اتون کرونا گرفت چقدطول کشید تاخوب بشه؟پسرمنم گرفته از عصری تب کرده بود پروفن دادم تبش اومد پایین .فقط تب داشت ؟علائم ویگه ای نداشت؟چندسالشه؟پسرمن 5سالشه

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏