2777
2789
عالیه همینشم بچه منم بی اشتها بود یه دفه اشتهاش خوب شد ۲سالگی گرفت کرونا رو الان دوسال ۴ماهشه عزیزم ...

خدا بچه شما وهمه بچه های گلمونو روحفظ کنه انشالله هیچ بچه ای مریض نشه .خدااز دهنت بشنوه وزود تموم بشه این مریضی لعنتی

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بچه شما وهمه بچه های گلمونو روحفظ کنه انشالله هیچ بچه ای مریض نشه .خدااز دهنت بشنوه وزود تموم بش ...

الهی امین ارامشتو حفظ کن نذار به دل بچه ترس راه پیدا کنه بیشتر بهش محبت کن ارامش و رسیدگی حلش میکنه انشالله هیچ مادری مریضی بچشو نبینه که خیلی سخته 

خدانگخدارتون باشه عزیزم 

الهی امین ارامشتو حفظ کن نذار به دل بچه ترس راه پیدا کنه بیشتر بهش محبت کن ارامش و رسیدگی حلش میکنه ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم.الهی آمین🙏🙏شبتون بخیر 😘😘😘😘

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏