2777
2789

من دوره هام ۲۸ روزه اس. پنجشنبه موعدمه.  امشب همین جوری الکی گفتم بزار یه بی بی بزنم شاید هنوز زوده نشون نده ولی تفریحی امتحان کردم. تو حموم زدم همون لحظه فوراااا مثبت شد اونم پررنگ. حالا سوالم اینه چون تو حموم زدم یه ذره بخار بود حموم ممکنه تاثیر بزاره مثبت کاذب بشه ؟ و اینکه اصلا هیچ قرصی هورمونی نخوردم هیچی . میترسم مثبتش کاذب باشه. مارکش مدیکوره. تجربه ای دارین ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً دعا کن منم مامان بشم

عزیزم من اینقد سختی کشیدم تو این راه اینقد زخم زبون. روز شهادت امام رضا شله زرد دادم نذری گفتم خودت خاجت منو از خدا بگیر. ایشالله سال بعد بیشتر پخش میکنم. البته خیلی استرس دارم چون یه سقط داشتم میترسم اینم.....   خدا بزرگه عزیزم حتما دعات میکنم 

سلام عزیزم این مثبت هست اما صبر بکن تا بعد از تاخیر که مطمئن بشی من دوبار این حالت برام پیش اومد بعد روز موعد پریود شدم اما ان شاءالله برای شما مثبت واقعیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزم من اینقد سختی کشیدم تو این راه اینقد زخم زبون. روز شهادت امام رضا شله زرد دادم نذری گفتم خودت ...

ممنونم عزیزم...انشالله که نی نی تو سالم بغل کنی و دل شاد بشی..نذرت هم قبول باشه انشالله..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
عزیزم من اینقد سختی کشیدم تو این راه اینقد زخم زبون. روز شهادت امام رضا شله زرد دادم نذری گفتم خودت ...

عزیزم شیاف پروژسترون بزن و استراحت کن 

آزمایش خون بده 

1500 شد برو سونو

خیلی مبارکه