2777
2789
عنوان

مریض سرطانی داریم در حال جون دادنه دکترا قطع امید کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38465 بازدید | 76 پست
آخه چرا سرطان رحم گرفته ؟ کاش خدا معجزه اش رو اینجا نشون بده کاش 

نمیدونم.

سرطان انگاری دیگه سن نمیشناسه 

رحم .معده .سینه خیلی جووونا رو درگیر میکنه .

واقعا معجزه خدا 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با هر پیامی که دادی جگرم کباب شد  بخدا الان دارم گریه میکنم     این دنیا چقدر ن ...

تورو خدا برای مریض ما هم دعا کنید مریض بود تو کماست .خدا به حق دل های شما برش گردونه 

آخه چرا؟ مگه چه مریضی داره؟

کرونا داشت

بعد عفونت به خیلی از قسمتای بدنش زد

قلب و ریا و کلیه 

حالا هم مغز😭😭😭

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
رمدسویر میزدن بهش؟ این دارو باعث فیلر کلیه و کبد و ایجاد لخته خون میشه.

نمیدونم

۴ ماهه تو بیمارستانه

دسترسی بهش نداشتم که بیشتر خبر بگیرم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
همونه پس. آدم وقتی کرنا گرفت اصلا نباید پاش رو بیمارستان بزاره. رمدسویر میزنن بهت میکشنت.

نه گلم

حالش خیلی بد بود از اول

مگه خدا معجزه کنه براش

نه گلم حالش خیلی بد بود از اول مگه خدا معجزه کنه براش

حالت که از کرنا بد باشه به کلیه و کبد و لخته شدن خون ربط نداره. این عوارض رمدسویر هست که میزنن به بیمارهای کرونایی. اگر این رو نزنن احتمال زنده موندن خیلی بیشتره و تعداد کمتری میمیرن از کرنا.

اسی با هر پیامی که دادی جگرم کباب شد  بخدا الان دارم گریه میکنم     این دنیا چقدر ن ...

😭منم دارم از غصه میترکم  نمیتونم گریه کنم  ولی دلم داره میترکه 

شوهرش خیلی دوسش داره ولی هرچی باشه زود یادش میره و زن میگیره