2777
2789
عنوان

مریض سرطانی داریم در حال جون دادنه دکترا قطع امید کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38328 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا سرطان رحم گرفته ؟ کاش خدا معجزه اش رو اینجا نشون بده کاش 

اول که هی میگفت عفونت دارم مگه ربطی داره؟ خب منم دارم

بعدشم که درد دار شد رفت دکتر و آزمایش داد

همونه پس. آدم وقتی کرنا گرفت اصلا نباید پاش رو بیمارستان بزاره. رمدسویر میزنن بهت میکشنت.

من اگه رمدسیویر نبود زنده نمی موندم

همزمان ی امپول برای اینکه لخته نشه خون میزنن و ی سری قرص ضد لخته هم میدن

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
من اگه رمدسیویر نبود زنده نمی موندم همزمان ی امپول برای اینکه لخته نشه خون میزنن و ی سری قرص ضد لخت ...

فکر میکنی عزیزم. این رمدسویر 50% امار تلفات داره. مال رمدسویر نیست که خوب شدی. همه مرگ و میرهای کرنا توی بیمارستان مال همین رمدسویر هست. اگر اینو استفاده نکنن اینقدر امار مرگ و میر بالا نخواهد بود.

خدارحمتش کنه

خواهرمنم۶ساله درگیره این مریضیه رفته بودم بیمارستان پیشش ازدکترش سوال پرسیدم گف مریض شمامرحله آخرمریضیشه خانوم خیلی ناراحتم براش بهش گفتن بایدنمونه مغزاستخوانم بدی زده به مغزاستخوانش😢

سلام عزیزم خواهرت حالش چطوره؟

سلام عزیزم متاستازکرده به کل کمرش گردنش مغزش حالش خیلی بده والان بیمارستانه وکراتین خونش مشکل داره من امیدندارم برگرده چون حالش خیلی خیلی بدبود😭😭😭😭😭😭😭