2777
2789
عنوان

مریض سرطانی داریم در حال جون دادنه دکترا قطع امید کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38328 بازدید | 76 پست
نه اما حالش خیلی بده امروز لخته مغزش رو عمل کردن هنوز بهوش نیومده😭😭😭

الهیی چرا لخته مغز.؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره😭 خیلی خوشگله ببینینش جیگرتون آتیش میگیره  خیلی قوی بود  چند روز پیش میتونست حرف بزنه ...

اسی با هر پیامی که دادی جگرم کباب شد 

بخدا الان دارم گریه میکنم  

این دنیا چقدر نامرد شده خدایااا

شوهرش چی ؟

اون چیکار میکنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با هر پیامی که دادی جگرم کباب شد  بخدا الان دارم گریه میکنم     این دنیا چقدر ن ...

منم همیطور ...

جووون ۲۷ ساله ..وای خدایا 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
الهیی چرا لخته مغز.؟

چی بگم ای خداااا

خیلی بلا ها به سرش اومده

دلم خونه براش.

بگم دل شما هم خون میشه براش😭😭😭😭

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خیلی سخته خیلیییی خدا رحمتشون کنه😔

خیلی ممنونم.

خدا اموات شما هم رحمت کنه🙏🍃

چی بگم ای خداااا خیلی بلا ها به سرش اومده دلم خونه براش. بگم دل شما هم خون میشه براش😭😭😭😭

ان شاالله زودتر شفا پیدا کنه🙏😕

عمه ی منم دوماه پیش با همین سرطان فوت شد از روزی که بیماریشو فهمیدن تا فوتش دو سالم طول نکشید   ...

فامیل ماهم داشت گرید۳بود .خیلی بابیماریش جنگید و الان خداروشکر سالمه واثری از سرطانش نیس