2777
2789
مشاوره روانشناس و تحقیقو برا همینا گذاشتن

اون مجرده میفته تو‌ دامش اینو منظورم بود 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من سه سال بازنش متارکه بودن وبعدآشتی کردن الان هم سالهاست اختلاف ندارن البته بماندکه داییم شرف ...

دقیقااااااا منم همچین موردی رو دیدم،تازه دایی شما حتی متارکه کرده بودن ولی ایشون به هیچ زنی نگاه نکردن ولی این فردی رو که میگن حتی طلاق نگرفتههه و میخواد با شخص دیگه ای باشه اگه این خیانت نیست پس چیه؟؟؟؟

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
واست سوال نیست چرا گذاشته رفته؟؟؟؟دلیلی داره که رفته

از یکی پرسیدم.  مثلا یکی از عیب های زنش این بوده که مرده کارت حقوقش رو داده دست زنش که خرید کنه برا خونه. زنه یه دفه رفته بدونه هماهنگی شوهرش یه دفه یه دست مبل خریده. و بعد دعوا شون شده.   میگه زنم بلد نیست زندگی کنه 

خدا لعنت کنه این مردای خاین رو تو هر شرایطی فکر خوشی ان 

نکبت تو‌بهبهه طلاق شلوارش دو تا شده 

یکی نیست بگه بذار قبلی بره کامل بعد جاپاشو پر کن 

حالم داره از مردا بهم مبخوره 

حیف درد زایمان حیف که اینارو پدر کنی 

،😫😫😫

از یکی پرسیدم.  مثلا یکی از عیب های زنش این بوده که مرده کارت حقوقش رو داده دست زنش که خرید کنه ...

اون گفت شما باور نکن.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
خدا نسل فاحشه هایی همچون شمارو بکنده که کارتون فاحشگیه و به مردای متاهل میدین حرومیای خراب

چی میگی به استارتر گفتی 😱

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چه فایده وقتی اون زندگی انقدر سرد شده دوسال دیگه باز جدا میشن خاله بازی کردن نه ازدواج

زندگی هرچی هست از دوستی پوچ بهتره 

در هر صوزت زن قانونی اوونه 

ول کنید مردای متاهل رو 

کمی خویشتن داری کمی عزت نفس 

ولله جز اینکه باعث خوش گذرونی موقت اوونا هستین کاربرد دیگه ای ندارن این دخترا و زنا