2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی گفتی نگفته متاهله 

حالا که فهمیدی ولش کن 

دختر دوست من همین بلا سرش اومد پسره در شرف طلاق بود با این دوست شد و خواستگاری هم کرد بعد دوباره رفت سر زن و زندگیش مهر زنشو نتونست بده 

الان اون به خوبی سر زندگیشه تلفنای اینم جواب نمیده یا فحش میده 

دختره خل و چل شده و تو رویا با اون ازدواج کرده و شوهرم شوهرم می کنه 

پسره هم گفت این خله قربون زن خودم مگه مغز خر خوردم با تو عروسی کنم 

دوست نشو 

احتمال بده یک درصد بخاطر شما مصمم بشه زندگیش ادامه نده...

بعضی مردها از همین حرفها میزنند...

از کجا معلوم خودش مشکل اخلاقی نداشته باشه که خانمش شش ماهه رفته...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

بگو هر وقت تکلیف طلاقت معلوم شد در موردش حرف میزنیم.. لطفا خودتو وسیله سرگرمی و هوسرانی ایشون نکن مردای خائن همشون میگن یا زنمو دوسندارم مادرم برام گرفته یا میگن در حال جدایی هستیم ولی تهش میبینی عمرا زنشو طلاق نمیده و جفتش دروغه و تو فقط زنگ تفریح بودی براش..‌ وگرنه کدوم مرد خیانتکاری میگه زنمو دوسدارم و توام بعنوان یه سرگرمی میخام مطمن باش همه خیانتکارا میگن در حال جداییم ولی نیستن

مگه نمیدونین ارتباط با نامحرم حرام شرعی هست؟؟؟؟ چرا کلا چیزهایی خلاف این میگین.

چ طلاق گرفته باشه چه نگرفته باشه، چه از اول اصن مجرده ، حکم خدا اینه که ارتباط با نامحرم حرامه، حکم خداست، حکم آفریننده ماست..... پس چرا خودمونو ب کج راه میزنیم؟!!!؟؟! پناه بر خدا