2777
2789

هیچوقت با مردی که یه بار طلاق گرفته ازدواج‌ و دوستی نکن اگه مجردی / عزیزم اینم یه نصیحت از منه خر

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بابا سه ماه از هم دور باشن از لحاظ شرعی دیگه زنو شوهر نیستن الانم که ۶ ماهه جدا هستن دارن طلاق میگیر ...

با احترام بهتون کاملا مخالفم با نظرتون من با چشم هام دیدم زن و شوهری رو که بعد ۸ ماه قهر دوباره بهم برگشتن و زندگیشون رو شروع کرد حتی اگه برنگردن هم اخلاق این اجازه رو نمیده که به مردی که هنوز یه زن تو زندگیش هست آدم دل ببنده

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت با مردی که یه بار طلاق گرفته ازدواج‌ و دوستی نکن اگه مجردی / عزیزم اینم یه نصیحت از منه خر

طلاق تو کشور ما فراوووووونه اگه بخوایم مثل شما فک کنیم که امار ازدواج میکشه پایین مگه جوزام دارن مطلقه ها

من وشوهرم قهریم من خونه بابامم باپیج فیک باهاش دوست شدم فقط میخوام بدونی دروغهایی به من گفت که زنم فلانه زنم بهمانه که اگرشاخ دراوردنی بود هزارتاشاخ درمیاوردم، درثانی شایدیک درصدبخوان باهام اشتی کنن شمامانعشون میشی، ببخشیداین مدل مردهااگه آدم بودن زن خودشون میموندباهاشون

بگو برو هر موقع از زنت جدا شدی بیا بسم الله  تا موقعی ک مهر طلاق تو شناسنامه ش نیست وارد رابطه ...

دارن طلاق میگیرن ۶ ماهه هم جدا شدن کارا دادگاهی رو دارن میکنن دیگه چه خیانتی

طلاق تو کشور ما فراوووووونه اگه بخوایم مثل شما فک کنیم که امار ازدواج میکشه پایین مگه جوزام دارن مطل ...

نه ولی مشکل فراتر رفته و به این راحتیا نمیشه پی برد چی بوده و چرا جدا شدن مهم اینه و بعدشم مثلا مجرده بیفته تو دامش حساب اینه

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
مردی که مهریه زنش 350 تا سکه اس.  چطور باید جدا شه.

نگران اون مرد نباش قانون همه جوره پشتش براش قسط بندی میکنه بیشتر از ۱۱۰ سکه رو هم نمیخواد بده😑😑😑😑

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
با احترام بهتون کاملا مخالفم با نظرتون من با چشم هام دیدم زن و شوهری رو که بعد ۸ ماه قهر دوباره بهم ...

دایی من سه سال بازنش متارکه بودن وبعدآشتی کردن الان هم سالهاست اختلاف ندارن البته بماندکه داییم شرف داشت واین سه سال به یه زن دیگه نگاهم نکرد