2777
2789
اگه مجردی که هیچی میگم تجربه نداری اگه هم متاهلی که😐😐 تا توی شرایط طلاق نباشی واقعا متوجه نمیشی ...

من مجردم عزیز دلم ولی خیلیارو دیدم مثل این دوستمون همچین موردی رو داشتن مرده درحال طلاق بوده دوست شدن کارا دادگاهیش تموم شده اینا ازدواج کردن خوشبخت شدن البته بازم تاکید میکنم اگه مرده همه چیو راست بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مجردی که هیچی میگم تجربه نداری اگه هم متاهلی که😐😐 تا توی شرایط طلاق نباشی واقعا متوجه نمیشی ...

من تاکید کردم اگه مرد راست بگه اما راجب مسائل روحی فک کنین جا شیش ماه ۲ سال بود بازم راجب مسائل روحی همین نظرو داشتین؟

زندگی هرچی هست از دوستی پوچ بهتره  در هر صوزت زن قانونی اوونه  ول کنید مردای متاهل رو&nb ...

عزیزم چرا عصبی میشی حالا من مجردم دارم قضاوت میخونم سر همین رشتم از این غلطا نمیتونم بکنم چون تحقیق میکنن

اره به اون و امثال فاحشه ای مثل اون میگم مثل سگای ولگرد تو خیابونا دنبال گله سگای ولگرد مثل خودشونن

چرا قضاوت میکنی استارتر را مگه خدا شدی یه سوال پرسید مگه گناه یا جرم کرده بنده خدا

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
عزیزم چرا عصبی میشی حالا من مجردم دارم قضاوت میخونم سر همین رشتم از این غلطا نمیتونم بکنم چون تحقیق ...

حرصم ازون جنس مذکر میگیره ، بفکر خوشی خودشه 

بدم میاد هم جنسم موقت باعث خوش گذرونی مرد بشه 

معمولا نود درصد مواقع زنان بعد زابطه و دوستی دچار اسیب های روحی میشن 

اگر متوجه بشی یک زن در حال طلاق اینکار رو انجام داده نظرت چیه؟

بازم نظرم همونه موردا زیادیو هم دیدم اما خودم به شخصه اگه تو این شرایط باشم تا مهر طلاق به شناسنامم نخوره وارد رابطه نمیشم اما مردم اگه مرد باشه برا زنش خرج کنه پشتیبان باشه اخلاق داشته باشه نیاز روحی جنسی زنو براورده کنه زن دیوانه نیست که همچین کاری کنه مگه هرزه باشه

متاسفم برای طرز فکرت.  من فقط یه سوال پرسیدم.

واقعا حرفه زشت زد و بد من دلم به هم خورد شما که بدتر 🥺

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
حرصم ازون جنس مذکر میگیره ، بفکر خوشی خودشه  بدم میاد هم جنسم موقت باعث خوش گذرونی مرد بشه&nbs ...

خریته دیگه دختر حساسه از همین سو استفاده میکنن اما در مورد این تاپیک اگه یارو طلاق گرفت گفت حالا بیا باهم باشیم از نظر من موردی نیست

متاسفم برای طرز فکرت.  من فقط یه سوال پرسیدم.

اون که بد دهنی کرد و فوش داد رو گزارش بزن من زدم 

بابا سه ماه از هم دور باشن از لحاظ شرعی دیگه زنو شوهر نیستن الانم که ۶ ماهه جدا هستن دارن طلاق میگیر ...

این احکام رو از کجاتون میارید؟

تا طلاق نگیرن زن و شوهرن

آدما مثل روزهاشونن ، برای شناختشون باید روزهاشون رو دید .....