2777
2789
عنوان

نتونستم جواب زنداداشم‌وبدم هنوزتوشوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 75 پست

خب این رفتار یکدفعه ای حتما پیشینه و دلخوری های قبلی داشته که باعث بدبینی شده. و اینکه زنداداشتون از دوستی قبلی برادرت با فلان خانم مطلع بوده یه اشتباهه و این بی احتیاطی شما هم اشتباه بوده. درسته وظیفه نداری رعایتشو بکنی ولی زندگی و روح و روان برادرت و همسرش یکیه. در حق برادر خودت خواهری می‌کنی اگه مراعات حساسیت‌های اینچنینی رو بکنی، نباید موضوع لو میرفت، حالا که اشتباه پیش اومده لااقل حساسیت بیشتر ایجاد نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن ب داداشت بگو چرا برا زنت کم میذاری ک طرف عقده‌ای شده به همه‌چی مشکوکه فکرمیکنه دختری ک تو چندسال پیش دوستش داشتی هنوز بفکرشی دنبالشی پیداش کنی

بهش بگو چ فحشایی بهت داده بگو موقع دعوا بتوم حتما همینارو میگه بگو جلوشو بگیره وگرنه خودم بدجور حالشو میگیرم

بعدم اگ پدرمادرت پشتتن ب اونام بگو تا جواب این عروس سلیطه‌رو بدن ک دیگه ازاین حرفا ب بچشون نزنن

میخوای جوابشو بدی با دوستت برو بیرون استوری بذار تگش کن    

چه خبیثانه😂😂😂

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خب ببینه قرار نیست ایشون باهمه قطع ارتباط کنه مبادا کسی بهش برخوره  ناراحتن انفالو کنن نمیتونن ...

من گفتم قطع رابطه؟؟؟؟

گفتم استوری رو برای برادر و خانومش هاید میکرد 

البته که زنداداشش هم خیلی تند رفته و باید منطقی تر برخورد میکرد اما استارتر هم راحت میتونست هاید کنه تا تنشی ایجاد نشه

خب این رفتار یکدفعه ای حتما پیشینه و دلخوری های قبلی داشته که باعث بدبینی شده. و اینکه زنداداشتون از ...

من نمیدونستم خبرداره .بعد اینجوراتفاق باراول بوده من مگه بیکارم بخوام ازقصد زندگی داداشم و دچار مشکل کنم

زنگ بزن ب داداشت بگو چرا برا زنت کم میذاری ک طرف عقده‌ای شده به همه‌چی مشکوکه فکرمیکنه دختری ک تو چن ...

الان اصلا اعصاب اینکه زنگ بزنم ندارم چون اخلاقم ومیدونم زنگ بزنم فقط گریه میکنم حرفم نمیتونم بزنم .ولی خداروشاهدمیگیرم من اصلا ازقصد اینکارونکردم .دوست چندین سالمه حالا من جکارکنم قبلا دوست بودن .اصلا من نمیدونستم زنداداشم خبرداره 

اروم که شدی زنگ بزن بهش بگومن برای دوستم گذاشتم هیچ ربطی به تووداداشم نداره باارامش باهاش حرف بزن اگ ...

چجوری باهاش اروم حرف بزنم یادحرفاش میفتم اتیش میگیرم .مخصوصا که گفت الهی بیشترازاین سرت بیاد.

با برادرت تماس بگیر و بهش تذکر بده که اگر با همسرش مشکل دارند دلیلی نداره پای شما رو وسط بکشند.

برادربیچارم خودش دلش ازدست زنش خونه .زنگ بزنم بیشتراعصابش بهم میریزه بعد یکوقت میزنتش بچه کوچیک داره بچه گناه داره بخوادشیر حرص بخوره

بايد احتمالشو ميدادي كه برادرت ايديشو ببينه و وسوسه بشه واسه همين هيدنشون ميكردي هم اونو هم زن داد ...

اخه بعد ۱۰سال .طرف شوهرداره اخه اصلا برادرمن وسوسه بشه دوستم که باهاش دوست نمیشه

الان اصلا اعصاب اینکه زنگ بزنم ندارم چون اخلاقم ومیدونم زنگ بزنم فقط گریه میکنم حرفم نمیتونم بزنم .و ...

هروقت حالت خوب شد حتما ب پدرمادرت بگو تا بهش بفهمونن حق نداشته با دخترشون اینطور حرف بزنه وگرنه عکس‌العملی نبینه مطمئن باش بعدها سر هر اتفاقی ی تیکه بهت میندازه حتی تو جمع چون میدونه کسی کاری ب کارش نداره

چجوری باهاش اروم حرف بزنم یادحرفاش میفتم اتیش میگیرم .مخصوصا که گفت الهی بیشترازاین سرت بیاد.

به دعای گربه سیاه که بارون نمیگیره ولش کن واگذارکن به خداکه جای حق نشسته 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.