دیشب تولد یکی ازدوستهای زمان تحصیلم بودکه هنوزم باهاش درارتباطم .این دوستم قبلا بابرادرمن دوست بوده .من استوری گذاشتم تولدش و تبریک گفتم .یکساعت پیش زنداداشم زنگ زد هرجی ازدهنش دراومدبه من گفت .گفت خدا شناخته چجوری هستی که داری جدامیشی و زندگیت خراب میشه حقته ازبس بدذاتی الهی بدترازاین سرت بیاد من اصلا نمیدونستم جراداره اینارو میگه .گفتم چیشده چی میگی .گفت عکس اون دختر هرزه رو گذاشتی که شوهرمن ببینه که بره فالو کنه پیداش کنه زندگی من وخراب کنی .گفتم این چه حرفیه من باهاش دوستم من چکار به تو و زندگیت دارم .من نمیتونم بخاطر تو دوستی چندین سالم و قطع کنم وقتی اون تولد من استوری میزاره خب منم میزارم دیگه .گفته بروگمشو کثافت فکرکردی من مثل تواحمقم .زندگی خودت خراب شده میخوای زندگی منم خراب کنی بهش گفتم بیشعورو قطع کردم ازوقتی قطع کردم فقط دارم گریه میکنم .خیلی احساس بدبخت بودن میکنم .وقتی بهمگفت خداشناختت که زندگیت داره خراب میشه .انگاردنیاروسرم خراب شد دلم انقد شکست .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به حرفاش توجه نکن . مگه خدا این حرفا رو زده که جدی گرفتی ؟! هرکسی اندازه ی عقلش و درکش حرف می زنه . کم شعوری زن داداشت به شما هیج ربطی نداره . من نمی دونم چرا دارید جدا می شین اما اتفاقا شاید خدا دوستتون داشته و خواسته از منجلاب بیرون بکشتون و زندگی بهتری بهتون ببخشه . جواب اینجور آدما رو بسپار به خدا که خودش جوابشونو بده . شما دیگه به حرفاش فکر نکن .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋