2777
2789
عنوان

نتونستم جواب زنداداشم‌وبدم هنوزتوشوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 75 پست
چراقطع کردی؟؟زنگ بزن ه‍رچی لایقشع بارش کن

چون داشت گریم میگرفت نخواستم جلوش گریه کنم حالم بدخرابه هنوزم نمیتونم عادی حرف بزنم زنگ بزنم بهش باگریه بایدحرف بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به حرفاش توجه نکن . مگه خدا این حرفا رو زده که جدی گرفتی ؟! هرکسی اندازه ی عقلش و درکش حرف می زنه . کم شعوری زن داداشت به شما هیج ربطی نداره . من نمی دونم چرا دارید جدا می شین اما اتفاقا شاید خدا دوستتون داشته و خواسته از منجلاب بیرون بکشتون و زندگی بهتری بهتون ببخشه . جواب اینجور آدما رو بسپار به خدا که خودش جوابشونو بده . شما دیگه به حرفاش فکر نکن . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
خوب عزیزم استوری رو برا برادرت و خانومش میبستی 

این دوستی داداشم بادوستم مال ده سال پیشه اخه ایناباهم دیگه چکاردارن .بعدمن اصلا خبرنداشتم زنداداشم ازدوستی ایناخبرداشته 

زنداداشت حق داره تو که میدونی امکان داره داداشت اون عکس رو ببینه چرا اسم داداش و زنداداشت رو هایدن ن ...

خب ببینه قرار نیست ایشون باهمه قطع ارتباط کنه مبادا کسی بهش برخوره 

ناراحتن انفالو کنن نمیتونن ک ب بقیه دستوربدن چکاربکنه اونم انقدر بی ادبانه و گستاخ

میتونست خواهش کنه ن امر کنه

چون داشت گریم میگرفت نخواستم جلوش گریه کنم حالم بدخرابه هنوزم نمیتونم عادی حرف بزنم زنگ بزنم بهش باگ ...

اروم که شدی زنگ بزن بهش بگومن برای دوستم گذاشتم هیچ ربطی به تووداداشم نداره باارامش باهاش حرف بزن اگردیدی بازسلیطه بازی دراوردبه داداشت زنگ بزنبزن 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.