2777
2789
عنوان

چطوری از نامزدم پول بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 39 پست
عاره عقدیم خب چجوری بگم؟؟با چه لحنی خیلی خجالت میکشم

خجالت نداره عزیزم بگو بی زحمت پول برام بریز لازم دارم یا و اون پولی که ماهیانه میدادی اگه بدی ممنون میشم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین منی.منم خجالت میکشیدم.اونم نمیدونست.واقعا مردها اینطوری ان تا نگی نمیدونن.اون نمیدونه که رودروایسی داری فک میکنه نیازی ب پول ندادی.آره درکت میکنم برای آدمای کم رویی مثل ما گفتنش سخته

خب عزیزم با مردا بری بازار خیلی حصله ندارن..پول بده دست خودم با مامانم یا خواهرم برم بهتر به همه کار ...

اهااا بازارو میگی!!!من فک کردم کلی میگی 

بهش بگو یا پیام بده عزیزم میشه فلان مبلغو برام بریزی؟ لازم دارم مرسی بوس

ولی دستوری نگو بریز مردا بدشون میاد 

اگه عقد نیستینم عزیزم، بوسش حذف کن😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اگه زبونی روت نمیشه با پیام بهش بگو... یعنی چی فک نکنه پروام حقته میخواسته زن نگیره باید بدونه زن خر ...

دقیقا مثلن مادرش که پیرزنه چجوری خرج داره براش میریزه هرماه مرتب ..ولی من که خنوز جوونم چی

من هیچوقت نمیتونم از کسی درخواست پول کنم

نه که روم نشه غرورم اجازه نمیدم

حتی به بابام هم نمیگم

اون خودش ماهیانه بدون اینکه بگم به حسابم میزنه

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
من هیچوقت نمیتونم از کسی درخواست پول کنم نه که روم نشه غرورم اجازه نمیدم حتی به بابام هم نمیگم او ...

اینجوری خوبه منم اولش نمیگفتم میریخت ..چن ماهیه قطع کرده

خخ باش مرسی ن عقدیم

خب راحت تری 😁دیگه رسما شوهرته

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اینجوری خوبه منم اولش نمیگفتم میریخت ..چن ماهیه قطع کرده

ادم حس بدی میگیره بگه پول بده

نمبدونم بقیه چطور حتی کارت بانک وحسابهای دوست پسرشونم میگرن

توعم کلا کارتشو بگیر😶😂💔

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

بگو عزیزم شاید برم یه جایی که تونباشی چرا دیگه برام پول نمیریزی... اگه گفت هنوز خونه باباتی بگو عزیزم ما دیگه عقد کردیم به بابام ربطی نداره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹