2777
2789
عنوان

کلیپ از صابر کاظمی دیدم قلبم ریخت

1124 بازدید | 51 پست

اون شب که مرگ مغزی تایید کرده بودن حالم خیلی بد بود حس خفگی داشتم رفتم اینستا شاید امیدی پیدا کنم ولی یه کلیپ دیدم بچه ها توش عکس بازیکنا کنار هم بود میگفتن ما پیروز شدیم بعد گفتم صابر کو؟ صابر؟ صابر؟ عکس صابر رو با قلب شکسته نشون  دادن وای بچه ها اونجا فرو ریختم یعنی عمقشو چطوری بگم درک کنین چقدر بعد اون زار زدم کاش این لحظات هیچ وقت دیگه هیج جا برای هیچکس و من تکرار نشه وقتی خبر مرگ مغزی تکذیب شد دوباره دیدمش و گفتم اینجاست ایشالا به زودی خوب میشه بیاین دعا کنیم

بچه ها یعنی دعاهامون مستجاب شد؟ اون شب داشتم دیوونه میشدم کلی دعا کردم فردا تکذیب شنیدم واقعا دعا کردن جواب میده همگی التماس دعا🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم براش دعا کردم🥺

اولش گفتن مرده بعدش تکذیب کردن

یه کلیپ دیدم نوشته بود خوش برگشتی صابر خان🥲

دلم ریخت 💔 از خوشحالی اشکم در اومد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

تو زندگی پس از زندگی خیلی ها از کما برگشتن با اون مریضی و جراحت زیادی ک داشتن   خدارو شکر 

ان شاالله ایشونم لباس عافیت بپوشه پیش خدا کاری نیست  باز هم صلاح و مصلحت خدا مشخص نمیکنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

الان حالش چطوره؟

ممیگن تو کماست  مرگ مغزی تکذیب شده من خیلی امیدوار شدم تنها کاریه که میتونه امیدم کنه امید داشتنه 

وسط گریه یهو کلمه الله رو دیدم باورت میشه؟ فرداش تکذیب مرگ مغزی اومد همونجا که کلمه الله رو دیدم یه نور امید تو وجودم شکل گرفت کاش این امیدواری تا بهبودی کاملش ادامه پیدا کنه

تو زندگی پس از زندگی خیلی ها از کما برگشتن با اون مریضی و جراحت زیادی ک داشتن خدارو شکر ان شاالله ...

وای خدا کنه حالش خوب بشه💔

خدا معجزه شو به خانواده ایشون نشون بده🥲

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

ممیگن تو کماست مرگ مغزی تکذیب شده من خیلی امیدوار شدم تنها کاریه که میتونه امیدم کنه امید داشتنه وس ...

خدا کنه خوب شه 🫠

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

منم براش دعا کردم🥺اولش گفتن مرده بعدش تکذیب کردنیه کلیپ دیدم نوشته بود خوش برگشتی صابر خان🥲دلم ریخ ...

ااخی کجا؟ کاش منم ببینم چقدر حال الانمونو دوست دارم 

خیلیا تسلیت میگفتن ولی ما امید داشتیم و خدا ناامیدمون نکرد