2777
2789
عنوان

ب بچه یسال و دوسه ماهه چیا میدین بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 50 پست
چند وقتشه مال شما

الان یک سال و هفت ماهشهست ولی من از ۱۰ ماهگی غذا سفره له میکردم کم کم بهش میدادم الان همه چی میخوره فقط سوسیس کالباس اینا را بهش نمیدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج هندی مثلا..من غذا خودمون رو میدم سرخ کردنی طوری نیس؟

برنج هندی و پاکستانی اینا اصلا نده همون ایرانی لاشه بگیر براش جدا درست کن سرخ کردنی هم اصلا  خوب نیست  اگه سبک غذاخوردتون سالم نیست برای بچه رو جدا بپز

خب باید غذاشو میکس کنی سر سفره وعده های اصلی رو از غذای خودتون بهش بده غذای مخصوص خودش مثل سوپ و اش ...

اخه غذای میکس اصلا نمیخوره مثل فرنی حریره میریزه بیرون جدیدا..صبحانه لقمه خیلی کوچک مثلا با پنیر و گردو رنده شده میدم یا کره مربا یا حلیم خونگی اگه بذارم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
نه خوبه ولی به جز اون چیزای دیگه هم بده چون کم غذا میخورن باید تعداد وعده ها بیشتر از بزرگسال باشه

مثلا از لوبیا پختش الان دارم بهش میدم تا شب ببینم چی میشه

نه بهش بده بزار عادت کنهمن از یکسالگی بهش دادم الان خداروشکر اصلا بد غذا نیست همه چیز میخوره

خودت بهش میدی یا میذاری جلوش بخوره؟

الان یک سال و هفت ماهشهست ولی من از ۱۰ ماهگی غذا سفره له میکردم کم کم بهش میدادم الان همه چی میخوره ...

عزیزم خودت میذاری دهنش؟ اخه میذارم جلوش فقط پخشش میکنه بشقابو برمیگردونه ولی انگشتیا رو بکی یکی میدم دستش مثل کوکو ولی برنج خودم میذارم دهنش

اخه غذای میکس اصلا نمیخوره مثل فرنی حریره میریزه بیرون جدیدا..صبحانه لقمه خیلی کوچک مثلا با پنیر و گ ...

نه منظورم میکسر نبود با پشت چنگال له کن فرنیم مال ۶ ماهگیه الان دوست دارن غذای سفره بخورن 

نه من فقط برنج ایرانی میدم بستگی به وسعتون داره سرخ کردنیم خوبه له کن که بتونه بخوره

ایرانی میخرم ولی گاهی تموم میشه چند روز ندارم

صبح ها بهش هر روز یه دونه تخم مرغ آبپز بده خوبه عصرها موز و خرما بده  من گردو آسیاب کردم قاطی پنیر خامه ای میکنم لقمه ها کوچیک میگیرم میدم بهش کره مربا میدم بهش کیک خودم درست میکنم براش گاهی بیسکویت ترد کرار ماهی  میدم بهش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برنج هندی و پاکستانی اینا اصلا نده همون ایرانی لاشه بگیر براش جدا درست کن سرخ کردنی هم اصلا خوب نیس ...

ن سالم میخوریم ولی گاهی کوکو کتلت یا سبزی قرمه باید سرخ بشه منظورم اینه من حتی مرغم سرخ نمیکنم در حدی ک ابش گرفته بشه سرخ میکنم

نه منظورم میکسر نبود با پشت چنگال له کن فرنیم مال ۶ ماهگیه الان دوست دارن غذای سفره بخورن

بله له میکنم برنج نرمه اکثرا.بیشتر دمپختی درست میکنم