2777
2789
عنوان

چطوری از نامزدم پول بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 39 پست
ادم حس بدی میگیره بگه پول بده نمبدونم بقیه چطور حتی کارت بانک وحسابهای دوست پسرشونم میگرن توعم کلا ...

خخ حالا امروز مگه چشامو ببندم ازش درخواست کنم بیینم چی میشه

بگو عزیزم شاید برم یه جایی که تونباشی چرا دیگه برام پول نمیریزی... اگه گفت هنوز خونه باباتی بگو عزیز ...

میدونی از این بیشتر ناراختم که اون مرده از من که دخترم بیشتر برا خودش خرج می‌کنه..داره میره مو میکاره و اینا منم باید تحمل کنم که عاقا برا من پول ندراه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره عقدیم خب چجوری بگم؟؟با چه لحنی خیلی خجالت میکشم

ابان یهویی بش پیام بده بگو پول بریز واسم دارم میرم خرید لباس حوصلم سر رفته

و همینجوری هر دفعه.لازم نی سرخ و سفید شی و بگی ک .ریلکس و اروم مثل اینکه وظیفشه ها

عاره اینجوری خیلی خوب میشه دوس ندارم همش دستم پیش این بی فکر دراز باشه

دو روز دیگه منت می ذاره که پول بده 

از الان دستت تو جیب خودت باشه خیلی خوبه 

دیگه حسرت نمی کشی 

سعی کن پس اندازم کنی 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
میدونی از این بیشتر ناراختم که اون مرده از من که دخترم بیشتر برا خودش خرج می‌کنه..داره میره مو میکار ...

همین الان فکر هات بکن... مردی که الویتش نیستی به درد زندگی نمیخوره... نمیشه که تورو نادید بگیره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اول اینکه شما گفتید نامزد ولی من مطمئنم خانوادتون در جریان نیستن پس میشه دوست پسرتون. دوم اینکه حتی اگه نامزد باشه. کی گفته خرج شما وظیفه ایشونه؟ اگه زنش شدی آره درست میگی. ولی برای چی وقتی شما قانونا هیچ نسبتی باهاش نداری برای شما پول خرج کنه؟ بحث کادو دادن کاملا جداست. که اونم بسته به شرایط خود پسر داره. اگه داشته باشه کادو می‌خره در حد جیبش. ولی اتفاقا اصلا نباید هزار تومن هم به شما پگل نقد بده که برای شما بشه عادت.