سلام خانما من این ماه پانکچردارم دکتر بهم گفت وقتی که پریود شدم بعدش ۱۵ تا ال دی بخورم که باز پریود شم وامروز این ۱۵ تا تموم شد به نظرتون باز پریود میشم که برم بهم دارو بده
من وقتی ال دی می خورم تقریبا بعد از چهار روز پریود می شم
ان شاء الله که می شه اصلا نگران نباش
بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هربار خوردم پریود شدم منتها یه دوره کامل میخوردم ولی الان ۱۵ تا خوردم..
روزی یکی دیگه؟
بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
میگم تا حالا تخمک کشی کردی من رفتم دکتر فعلا برم امپول بزنم تا پریود بشم د ...
منم باراولمه ..میگن درد نداره بیهوشیه ۱۵ دیقه م طول میکشه .بعدش ممکنه درد ولکه بینی تا چندردز داشته باشیم ...در موارد یم ممکنه هایپرشدن پیش بیاد که خداکنه براما پیش نیاد