2777
2789
عنوان

پدر من خیلی ادم بدیه😓

358 بازدید | 32 پست

پدرم کل زندگیش یک هفته هم کار نکرده یه ادم تنبل و... مادرم با بدبختی زندگی را چرخونده تمام عمر به مادرم زور گفت و اذیتش کرد.. تمام بدی های دنیا تو وجودشه یه ادم به شدت بددل شکاک، تهمت زن غیبت کن بد دهن شر و... شاید عجیب باشه اما تمام مردم کوچه حتی ازش بیزارن جوری که خاستگارواسمون میومد همه بدگویی میکردن ازمون... مادر بیچارم چهل سال باهاش زندگی کرد هنوزم که هنوزه مادرم رااذیت میکنه، اخلاقش جوریه ک همه ازش میترسن از بس شرو بد دهنه، مامانم را تو این سالها انقدر عذاب داد که بیچاره انواع اقسام مریضی هارا گرفته اما هنوزم ول کنش نیست...باتمام وجودم ازش بیزارم😓😔تمام بچگیم برام کابوس گذشت انقدر تاثیر بازی های روانیش باهامون بد بود که هنوزم که سی سالمه و مادر هستم یه عصبی پرخاشگرم😔مامانم بهم گفت که دیروز دعوای بدی داشتن و زده تو صورت مامانم، قلبم اتیش گرفت 😓😓نمیدونم چکار کنم براش😔ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت چرا از اول باهاش ازدواج کردخدا بهتون آرامش بده عزیزم

توسن 14سالگی... قدیما که اینجور نبوده دخترا را فقط شوهر میدادن... خداازش نگذره هیچوقت حلالش نمیکنم یه پارانوئید وحشتناکه، دلم واسه مامانم خیلی میسوزه خیلی مظلومه😓

مگه اون میزازه😔

خب وقتی ظالم باشه نمیشه جدا شن 

من به طلاق نصییحت نمی کنم کسی رو ولی بابات دیگه سنش رفته بالا تغییر نمیکنه که بگن بره مشاوره و مادرت هم زیر ظلمه

کاربر خاموشی که روشن شد.