2777
2789

سلام

من میخوام کرم پودر بگیرم پوستم نه چربه نه خشکه،و اینکه روشنه ،خیلی سفید نه ،گندمی یکمی  پوستم تناژ زرد داره،بلوری نیس 

میخوام کرم پودری بگیرم ک یکم گذشت تیره نشم(چون قبلا کرم پودر داشتم تیرم میکرد) و پوست خودمو صافتر و روشنتر کنه

پیسنهادتون چیه؟؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضدافتاب رنگی بگیر هم کاور بالا داره هم ضررش واسه پوست خیلی کمتر از کرم پودره 

مارک چی؟؟؟روشنم میکنه؟؟من هر چی میزنم یکم ک میگذره پوستمو کدر میکنه

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

هیچوقت کرم پودر استفاده نمیکنم فقط ضدآفتاب رنگی

چه مارکی؟؟؟؟چن ساعت بگذره تیره نمبشه پوستت؟؟؟روشن هم میکنه؟

لدورا 

میبلین

هردوش عالین

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

من خودم کلی ضدافتابای رنگی خارجی گرفتم مثلا لانسون گرفتم الارو گرفتم بایودرما گرفتم و... 

هیچکدوم به پوستم نیوفتاد خدا تومنم پول میدادم 

ولی ضد افتاب رنگی لافارر رنگ مدیومشو میگیرم با اینکه ایرانیه البته ایرانی نیست فرانسوی  ولی ایران بسته بندی میشه خدایی حرف نداشت مشاور پوست بهم معرفی کرد کاورش عالیه خوابش عالیه رنگش همه. چیش واقعا می ارزید به همه اون خارجیا از همه کهمترش جوش نمیزنم باهاش ضدلکم داره توش

من خودم کلی ضدافتابای رنگی خارجی گرفتم مثلا لانسون گرفتم الارو گرفتم بایودرما گرفتم و...  هیچک ...

روشن میکنه؟؟؟

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی

مارک چی؟؟؟روشنم میکنه؟؟من هر چی میزنم یکم ک میگذره پوستمو کدر میکنه

گفتم دیگه من بعده کلی کرم خارجی زدن... ضدافتاب رنگی لافارر گرفتم خدایی حرف نداشت دوستمم گرفت خیلی راضی بود یه بار بگیر میخوای امتحان کن فکر کنم راضی باشی اگه میخوای روشن بشی باید لایتشو بگیری ولی اون خیلی روشنه من خودم تناژه پوستم یه نمه زردی داره ولی روشنه با این حال مدیوم گرفتم بیشتر دوس داشتم

فقط حواست باسه خواستی بگیر مخصوص نوعه پوست خودتو بگیری