2777
2789
عنوان

خیلی عصبی و بداخلاقم چیکارکنم؟

1221 بازدید | 47 پست

اینجوری نبودم سه چهارساله اینجوری شدم، اینکه چی باعث شده بماند، خیلی خیلی حساسم و به اتفاقا و حرفا اهمیت میدم و فکر میکنم و حرص میخورم‌. بخاطر یه حرف بی اهمیت اونقدر حرص میخورم که قلبم درد میگیره

همه ازم خسته شدن هم خونوادم، هم شوهرم.دخارمم بماند که چقدر اذیتش میکنم طفل معصومو.

گاهی به سرم‌میزنه برم گم و گور شم همه از دستم راحت شن😔

نمیدونم چیکارکنم؟

این قرصایی که دکترای روانپزشک میدن وابستگی نمیاره؟ دوره ایه یا همیشه باید مصرف بشه؟ عوارضش چیه؟

وابستگی ک میاره

بنظرم تراپی خیلی بهتر از قرصه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهرمون روانشناس خوب نیست بخدا

رو خودت کار کن هرروز دوش بگیر وقتی دیدی داری عصبی میشی از ۱۰ برعکس بشمار

خودتو مشغول کن ک فکر و خیال نکنی قرص مرص بهمت میریزه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چه افکار غلطیه ما ایرانیا داریم ک دارویی اعصاب بده و افسردگی میاره 

کمی فکر کنید اصلا اگه مضر و بد بود اصلا سازمان بهداشت جهانی تاییدش میکرد

تروقرآن تو عصر ۲۱ زندگی کنید نه ۱۹ 

خطاب اسی نه خطاب بقیه ی دوستان ک میگن اعتیاد میاره

طبع بدنت سرد شده گرمی بخور خوب میشی 

۴ سال؟ 

میدونی ازینکه باهام‌مخالفت بشه به شددددت عصبی میشم. رو این قضیه آلرژی پیدا کردم. انقد به خاطر هرچیزی شوهرم مخالف کرده( سفر، خرید هرررچیزی، مهمونیو...)  و من گریه کردم و تو خودم ریختم و فکر کردم چقدر ضعیف و بی عرضه ام که شوهرمم قبولم نداره، به مرور عصبی شدم خیلی عصبی. الانم کلا هرچی بگم طرف مقابلم رو حرفم‌حرف بزنه دیوانه میشم ناخودآگاه‌

همین که قبول داری اخلاق و اعصابت خرابه یه قدم جلویی بعضیا این مدلین از همه هم طلب دارن 

خودم خیلی اذیتم. خیلی زیاد. خونواده ی خودمم این مسئله رو کردن اسباب انتقاد ( که حق میدم بهشون) و البته تمسخر. بارها دیدم خواهرخودم با شوهرش به عصبی بودن من میخندن.

من خیلی مغرورم خیلی خیلی بهم برمیخوره.