2777
2789
عنوان

خیلی عصبی و بداخلاقم چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 47 پست
تاپیکت رو سیو میکنم هر چیزی مفید بود اینجا پست میزارم .

خیلی ممنونم خیلی زیاد. خداروشکر که به آدمای خوبی که میشناختم یه نفر اضافه شد. دنیا با شماها قشنگه❤❤❤❤

چیکارکنم؟ شما بگو. کمک میخوام

اولا اصلا سمت قرص دارو و روانپزشک نرو 

فقط قرصای خواب آور و سنگین که هزارتا مشکل برای روده و معده و کبد و کلیه هم درست میکنن و به شدت اعتیاد آوره به خودت تلقین نکن که حال من انقد بده که با قرص خوب میشه 

سمت فانتزیای روانشناسی هم نرو که حرفای انگیزشی بهت میزنن اون لحظه آدم جو گیر میشه که دیگه دنیا رو گلستان میکنم بعد که میای پیاده کنی میبینی چقد سخته یا اینکه چقد دور از زندگییای واقعیه همش نسخه های تکراری برای همه ‌‌‌بدون در نظر گرفتن شرایط...

از محبت زیاد به دخترت شرو کن 

دائم قربون صدقش برو و اصلا بهش دستور نده که اگه اجرا نکرد عصبی شی

برای خودت شربت زعفران یا چایی زعفران درست کن که نشاط اوره 

گل گاو زبون دم کن بخور که برای آرامش اعصاب خوبه 

فایل های صوتی استاد شجاعی رو گوش بده قسمت راضی به رضای خدا ۴۰ قسمته روزی یه ربع ...

میگه اگه به خدا اعتقاد داری همه ی نگرانی ها ناراحتی ها کمبودا حتی اگه کار میکنی خسته میشی به خودش بسپار اون همه رو برات جبران میکنه اگه کسی بهت طعنه میزنه اذیتت میکنه به خدا بسپار اون آدم با بدی کردن به تو نردبان بهشتت میشه 

ولی اگه عصبی شی ناراحت شی تو این دنیا پاداشی نداری و در اصل به خدا اعتماد نداری فقط و فقط به خودش بسپار و نگران نباش این یه تیکه کوچیک از حرفاشه که باز من نتونستم خوب بیان کنم بری گوش بدی بهت آرامش میده راهکار میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا اصلا سمت قرص دارو و روانپزشک نرو  فقط قرصای خواب آور و سنگین که هزارتا مشکل برای روده و م ...

مرسی عزیزم. خیلی ممنونم وقت گذاشتی. حتما دانلود میکنم. و گوش میدم. خدا زندگیتو سرشار ازخوشبختی و دلتو لبریز آرامش کنه