2777
2789

ما کوردیم و از آداب و رسوم ما اینه که باید داماد برای زنش طلا بخره حالا از ۳۰۰ میلیون شروع میشه الی دیگه هر چقد عروس بگه ،من داشتم با خاستگارم حرف میزدم ۸۰ گرم طلا میخواستم که بخره خب سر همین گفت تفاهم نداریم بعد سر مراسم هم باز من دوتا مراسم میخواستم اون گفت یکی ،بعد سریع گفت تفاهم نداریم خداخافظی کرد اما الان دوباره پیام داده حس زیاد خوبی ندارم به این آدم ۲۸سالمه نظرتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتا مهریه رو چند میگین؟همینجوری پرسیدم اخه برای ما طلا همینجوری میخرن وزن مشخص نمیکنیم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

با خودتون فکر نمیکنید تو این گرونی طرف از کجا داره که 80گرم طلا از کجا بخره؟؟؟

پدر خودتون در حال حاضر دارن که یهو انقدر طلا بخره براتون؟؟؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

کاری به خاستگارت ندارم 

ولی یکم توقعاتت رو بیار پایین الان طلا خیلی گرونه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .