2777
2789
عنوان

خیلی عصبی و بداخلاقم چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 47 پست
چیکارکنم؟ کمکم کن

استاتر بنظرم مشکل عزت نفس هم داری .

درسته یا نه ؟

اگر بنظرت درسته برو در موردش بخون . بعد یه روانشناس خوب پیدا کن الان اکثرا مجازی هم هستن تلفنی باهاش حرف بزن کامل کمکت کنه .

ببین الان منم یه تاپیک با عنوان معجزه عزت نفس دارم .که تجربه خودمو گفتم 

اما مهم اینه که برای هر فرد باید ریشه کمبود اون رو پیدا کرد و بعد عزت نفسو پرورش داد .

به هر حال وقتی جهان درون آرام نباشه و پر از خشم این رو بیرون هم نشون میدیم ..

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

خیلی خیلی ممنونتم دوست عزیز. امیدوارم به خاطر نیت خوب و وقتی که برای کمک به من گذاشتی خدا صد برابر ب ...

خواهش میکنم عزیزم💗

اگر از همین صبح یکی از اینارو هم انجام بدی به مرور زمان تاثیرشو میبینی .

اما روی یوگا جدی فکر کن ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال؟  میدونی ازینکه باهام‌مخالفت بشه به شددددت عصبی میشم. رو این قضیه آلرژی پیدا کردم. انقد ...

من  هم  قبول  دارم  حرفشو  

بدن  سرد  به  شدت  تو  خلق  و  خو  تاثیر  داده  

امتحان  کن  و  طبع  بدنتو  گرم  کن 

استاتر بنظرم مشکل عزت نفس هم داری . درسته یا نه ؟ اگر بنظرت درسته برو در موردش بخون . بعد یه روانش ...

درونم خیلی ناآرومه. خیلی زیاد. اینکه شوهرم‌بخاطر هرچیزی باهام‌مخالفت میکنه بهمم میریزه. فکر میکنم باید مقبول و محترم باشم و نیستم. جایگاهی که میخواستم و ندارم نه توی زندگی شخصیم و نه به لحاظ اجتماعی، و همین حس کم بودن و نصفه نیمه بودنو بهم میده. 

برای فرار از حس بدی که به خودم دارم بارها تصمیم گرفتم تلاش کنم ولی حتی هدف خودمم نمیدونم. درس بخونم؟ ورزش کنم؟ کلاس های آموزشی برم؟ هنر؟ اونم نمیدونم.

فکر میکردم توی این سن استاددانشگاه یا حداقل کارمند یه اداره باشم ولی نیستم و خانه دارم، فکر میکرم اونقدر عاقل و باکمالاتم که شوهرم خیلی قبولم داره و نظراتم براش حجته ولی نیست...سرخورده م حس میکنم شکست خوردم‌....

من پزشک نیستم هیچ ادعایی هم ندارم 

اما یه چیز رو خوب میدونم اینکه قدرت ها نگران ما نیستن وگرنه اینهمه داروها عوارض نداشتن .

به کادر درمانی هم مربوط نیست هدف دارو ها والاتر از چیزیه که فکر میکنیم .

اما بزار با یه مثال بگم بهت :

فکر کن تو باغچه یه خار رشد کرده . شاخشو میشکونی . باز رشد میکنه . چندبار این کارو تکرار میکنی بعد میری یه سم میخری و اون سم تا خاک این خارو از بین میبره ولی یه سال بعد میبینی قوی تر رشد کرده و چند جا هم دراومده .

دارو ها و قرص ها همشون همینن .

از ریشه یک مشکل رو حل نمیکنن .. بلکه زمینه مشکلات دیگه هم میشن.

هر چیزی که تو خودمون بریزیم و زخم روحی باشه خودشو با بیماری تو وجود نشون میده .

وقتی با دارو سرکوبش میکنیم بدتر رشد میکنه .

حالا چیکار کنیم ؟

روی خودمون کار کنیم از خدا کمک بگیریم . ببینیم بهمون چی گفته . از ما چی خواسته .

روی خودشناسی و عزت نفس کار کنیم . برای جهان خوبی بخوایم . درگیر چیزای دنیوی نباشیم . مراقب باشیم تغذیه جسم و روح ما چیه . مواظب این تن باشیم!

انسان های متخصص در زمینه روان رو بشناسیم و ازشون کمک بگیریم . مطالعه کنیم و خلا های روحی رو پر کنیم .

وقتی روح سالمی داشته باشیم و عمیقا حس کنیم به خدا متصلیم این درد و بیماری ها نشون داده نمیشن .

همه چیزایی که تایپ میکنم مسیری هست که خودمم باید طی کنم ..

حتما برو روانپزشک. اگه نیاز به دارو داری حتما بگیر. قالب این قرص ها که میگن وابستگی میاره اینجوری هست که یهو نباید قطع  کنی ولی با راهنمایی دکتر کم کم قطع میکنی. در ضمن حداقل دو هفته باید وقت بدی تا قرص جواب بده. دوست من که خودش دکتر هست مصرف میکنه. 

من پزشک نیستم هیچ ادعایی هم ندارم  اما یه چیز رو خوب میدونم اینکه قدرت ها نگران ما نیستن وگرنه ...

حرفاتو قبول دارم دوستم و چون قبولشون دارم به دلم میشینن. بله حق با شماست وابستگی به چیزای دست و پاگیر گرفتار میکنه آدمو. 

هرچیز که در جستن آنی، آنی

واقعا هم همینه. کاش به جای حرص خوردن برای جایگاهی که بهش نرسیدم، تلاش میکردم برای اینکه انسان بهتری بشم. قطعا آرومتر بودم. 

شما که برای یه شخص ناشناس وقت میزاری که کمکش کنی قطعا انسان خوبی هستی، میشه برام دعا کنی آروم بشم؟ خیلی خیلی زیاد ممنونتم عزیزم.

درونم خیلی ناآرومه. خیلی زیاد. اینکه شوهرم‌بخاطر هرچیزی باهام‌مخالفت میکنه بهمم میریزه. فکر میکنم با ...

بله متاسفانه درست حدس زدم .

چیزایی که الان برات تایپ میکنم از ته دلمه امیدوارم بخونی و انجام بدی❤

اول اون مراحلی که مربوط به آرامش بود رو انجام بده . وقتی الان به فکر خودت افتادی یعنی تو مسیری و میتونی شروع کنی و ادامه بدی ، علاوه بر اون هیچوقت دیر نیست .

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

هر روز یک کار کوچیک رو شروع کن ، برای کار های خونه هم برنامه ریز باش . دقیقا از فردا تو هر برنامه یه هدف برای خوشحال کردن خودت بزار ، یه چیزی که حالتو خوب کنه! 

حتی شده درست کردن یه دسر ، رفتن به یه بوتیک یا هرچیزی . دقت کن ببین با خودت چطوری رفتار میکنی .

خوب میخوابی ؟ غذای سالم میخوری ؟ صاف میشینی ؟ مطالعه داری ؟ 

از خودت بپرس .. نکات مهمو یاد داشت کن . بزار قدم به قدم وجود خودتو بشناسی و بفهمی با چه چیزی ارزشمند تری .

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بعد از دست کم یک ماه ، ببین چه مهارتی میخوای . وقتی بری و مهارت یادبگیری میفهمی میتونی! بعد چی میشه ؟ شروع میکنی به تمرین و وقتی موفق شدی اعتماد بنفست بیشتر میشه . حتی شده یه طرح کوچیک نقاشی بکش ، یه غذای جدید درست کن ... بزار بدونی میتونی .

حرفاتو قبول دارم دوستم و چون قبولشون دارم به دلم میشینن. بله حق با شماست وابستگی به چیزای دست و پاگی ...

❤❤❤

این کار بهم حس خوبی میده . ممنونم برای دعای قشنگت .

آرامش قلبمون از خداست انشالله زندگیت پر از آرامش از وجود خودش باشه💗

میخواستم ادامه بدم توضیحاتو این برام مهم بود که بدونم اینستاگرام داری ؟

بله متاسفانه درست حدس زدم . چیزایی که الان برات تایپ میکنم از ته دلمه امیدوارم بخونی و انجام بدی❤ ...

ممنونم عزیزم. از تمام کامنتات اسکرین گرفتم که حتما انجامش بدم. خدا خیرت بده. خیر دنیا و آخرت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❤❤❤ این کار بهم حس خوبی میده . ممنونم برای دعای قشنگت . آرامش قلبمون از خداست انشالله زندگیت پر از ...

نه متاسفانه ندارم. ولی تلگرام دارم. اگر کانال یا سایت خوبی میشناسی معرفی کن ممنونت میشم.