2777
2789
عنوان

خیلی عصبی و بداخلاقم چیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خیلی اذیتم. خیلی زیاد. خونواده ی خودمم این مسئله رو کردن اسباب انتقاد ( که حق میدم بهشون) و الب ...

بهت برچسب میزنن و وقتی خوب بشی بهترین هم بشی با همون رفتار می‌شناسنت پس زودتر دست به کاررشو برای تغییر .قبل اینکه بچت بره تو تیم مقابلت و بیشتر از ای مسخرت کنن 

چه افکار غلطیه ما ایرانیا داریم ک دارویی اعصاب بده و افسردگی میاره  کمی فکر کنید اصلا اگه مضر ...

من فقط یه خواهرشوهرمو دیدم قرص اعصاب مصرف میکنه به شدددددت پرحرفه و ابدا گوش نمیده طرف مقابل چی میکه، اصلا تمرکز نداره. میترسم اینا از عوارض قرصایی باشه که مصرف میکنه

ورزش کن ! 

هر روز برو پیاده روی تو هوای آزاد . اگه بتونی بری یوگا عالیه . 

💗۲۰ دقیقه قبل و بعد خوابت این کار هارو انجام بده :

یه لیوان آب ولرم بنوش .

از ۱ تا ۵ دقیقه مدیتیشن برو ( مراحلشو تو نت بخون و از شب اول ۴۰ ثانیه هم کافیه )

با خودت تا ۴۰ روز ۲۰ دقیقه قبل و بعد خواب تکرار کن آرامش ، آرامش ( برای این مورد میتونی سرچ کنی استاد عرشیانفر و فایل رایگان آرامش رو سیو کنی و گوش بدی)

اگر بتونی یوگا از یوتیوب هم یاد بگیری خیلی خوبه که بعد خواب انجام بدی .

آیت الکرسی یا هر سوره که به دلت نشست بخون💗

با خدا زیاد حرف بزن و ازش کمک بخواه ، نماز بخون .

دمنوش و غذاهای سالم رو بیشتر کن .

هر روز ده دقیقه ای در معرض نور آفتاب باش .

زیاد برو سمت طبیعت رو آرامش اثر داره .

ایموشن کد و بادی کد رو در سرچ اینستا ، چنل های تل و سایت ها پیدا کن . وقت بزارو انجام بده .

همه اینا کلی بهت تو آرامش بیشتر و بعد کنترل خشم کمک میکنن

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

ورزش کن !  هر روز برو پیاده روی تو هوای آزاد . اگه بتونی بری یوگا عالیه .  💗۲۰ دقیقه قب ...

خیلی خیلی ممنونتم دوست عزیز. امیدوارم به خاطر نیت خوب و وقتی که برای کمک به من گذاشتی خدا صد برابر برات جبران کنه.

حتما حتما پیشنهاداتتو انجام میدم. امیدوارم خوب بشم‌ خیلی زود‌