کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان بهم میخوره ک چند ماهه باشم 387 بازدید | 50 پست کلا از اول بارداری 6 کیلو اضافه کردم. نمیدونم خودم لاغر شدم یا بچم وزن نگرفته دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1400/07/24 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99883 چهار وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دوقلوها۱۴۰۰a عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 1188 ۴ اینو میگم دیگه نپرسید دوقلو به دنیا اوردم دوباره باردارم دیگه زبونم مو در آورد
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16513 منم ٦ كيلو چاق شدم ٣ كيلو بچه بود هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
رهااااام۰۰ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 18481 ۵ماهه صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16513 من اول ٧ اينقدر شكم داشتم هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 چهار 4 هفته دیگه زایمانمه🤦♀️ دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نگارر۴۰۱سابق عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 882 ۴ یا هفته دوم ۵ کاربری نگار ۴۰۱ سابقم ایت الکرسی میخونم براتون صلواتممیفرستم بچه ساداتم هروز تاپیک میزنم و اعلام میکنم که میخونم میتونید حاجت هاتون و اعلام کنید ❤🙂🤝🏻لطفا دعای خیر کنید زودتر اقامون ظهور کنه
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 ۴ یا هفته دوم ۵ تقریبا ماه اخرم دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نگارر۴۰۱سابق عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 882 4 هفته دیگه زایمانمه🤦♀️ 😐بگو ی شوخیهههههههههههههه کاربری نگار ۴۰۱ سابقم ایت الکرسی میخونم براتون صلواتممیفرستم بچه ساداتم هروز تاپیک میزنم و اعلام میکنم که میخونم میتونید حاجت هاتون و اعلام کنید ❤🙂🤝🏻لطفا دعای خیر کنید زودتر اقامون ظهور کنه