2777
2789
عنوان

بهم میخوره ک چند ماهه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 50 پست
بسلامتی فکر‌کنم‌ازون دسته مادرایی هستی ک‌چاقیشون پهنه تا شکمشون بیاد جلو؟

نمیدونم.کلا میگن بچه دختر بیشتر هست تو پهلو. اما دکترم میگه خ کم وزن زیاد کردی. 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
تازگیا سونو نرفتم نمیدونم بچم ضعیفه یا خودم

منم تو بارداریم تا ماه ۴ ۱۴ کیلو کم کردم  الانم  خیلی کم وزن میگیرم انقد میترسم  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه شوخى نيست منم مثل ايشون بودم ماهاى اخر رشد نكرد شكمم😂

کاش منم اینجوری حامله بشم 😂هیچکی نفهمه بارداری یهو با ی بچه ب بغل بری خونه مادر شوهررر

کاربری نگار ۴۰۱ سابقم ایت الکرسی میخونم براتون صلواتم‌میفرستم بچه ساداتم هروز تاپیک میزنم و اعلام می‌کنم که میخونم میتونید حاجت هاتون و اعلام کنید ❤🙂🤝🏻لطفا دعای خیر کنید زودتر اقامون ظهور کنه 
سزارین؟ من قرار بود۸ ابان زایمان کنم .کیسه ابم سوراخ شد ۲۰مهر زایمان کردم.بچه هم ۲کیلو۳۰۰ بود.خیلی ...

آره سزازینم. گفتن 27 ابان

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نمیدونم.کلا میگن بچه دختر بیشتر هست تو پهلو. اما دکترم میگه خ کم وزن زیاد کردی. 

مامام منم خواهرمت باردار بود شکمش بیشتر پهن بودزیاد بالا نبود 

کاربری نگار ۴۰۱ سابقم ایت الکرسی میخونم براتون صلواتم‌میفرستم بچه ساداتم هروز تاپیک میزنم و اعلام می‌کنم که میخونم میتونید حاجت هاتون و اعلام کنید ❤🙂🤝🏻لطفا دعای خیر کنید زودتر اقامون ظهور کنه 
4 هفته دیگه زایمانمه🤦‍♀️

خوش به حالت اصلا چاق نشدی.‌ اینطور نیست که چون خودت چاق نشدی بچه وزن نگرفتن باشه. احتمال اینکه بچه ات هم بالای سه کیلو باشه زیاده. خودت وزن نگرفتی

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
😐بگو ی شوخیهههههههههههههه

باور کن. 27 آبان زایمانمه..شایدم زودتر. طبق پری گفتن 27 ابان. طبق سونو 17 ابان

خوش به حالت اصلا چاق نشدی.‌ اینطور نیست که چون خودت چاق نشدی بچه وزن نگرفتن باشه. احتمال اینکه بچه ا ...

نمیدونم. بارداری اولم 10 کیلو زیاد شدم. ب محض زایمان باز همون 10 کیلو کم شد.. خدا کنه فقط بچه لاغر و ضعیف نباشه

سزارین؟ من قرار بود۸ ابان زایمان کنم .کیسه ابم سوراخ شد ۲۰مهر زایمان کردم.بچه هم ۲کیلو۳۰۰ بود.خیلی ...

عزیزم بچت که دنیا اومد نرفت دستگاه؟زردی نداشت؟من جنینم خوب وزن نمیگیره. خونرسانی هم خوبه. علتشو نمیدونم چیه دکترم چیزی نگفت ولی احتمالا نوقع تولد همین 2300یا خیلی زیاد بشه 2500میشه. 😢

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
عزیزم بچت که دنیا اومد نرفت دستگاه؟زردی نداشت؟من جنینم خوب وزن نمیگیره. خونرسانی هم خوبه. علتشو نمید ...

از روزی ک ب دنیا اومده تو nicu بستریه ..زردی هم ۲روزه گرفته.

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
باور کن. 27 آبان زایمانمه..شایدم زودتر. طبق پری گفتن 27 ابان. طبق سونو 17 ابان

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی 😍😘

از روزی ک ب دنیا اومده تو nicu بستریه ..زردی هم ۲روزه گرفته.

ایشالله که هر چه زودتر مرخصت کنند گلم. توکل به خدا کن. 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس