2777
2789
بی بی چک رو گرفتم دستم همش راه میرم نگاش میکنم😄😬😬واسه همینم رنگش هی داره تکون میخوره، آخه هنوز خش ...

بابا پاشو برو ی ازمایش خون بده بعد خبر خوشو بیا ب ما هم بده من بجای تو هیجان و استرس

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو که هشت ساله منتظربم هم دعا کن

سلام ببخشید واقعا شما صدوبیست کیلو بودین؟چجور کم کردید من می‌خوام ده کیلو کم کنم

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
بابا پاشو برو ی ازمایش خون بده بعد خبر خوشو بیا ب ما هم بده من بجای تو هیجان و استرس

باور کن میترسم منفی شه بزنه توی ذوقم😭حداقل تا چند روز دیگه با همین بی بی چک حالم خوشه الکی

فر گیس یعنی گیس فر  
سلام ببخشید واقعا شما صدوبیست کیلو بودین؟چجور کم کردید من می‌خوام ده کیلو کم کنم

اره گلم الان ۸۳کیلو هستم. ۱۲۰بودم عکس هم تاپیک های قبلیم هس

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
دور از جونت. نمی‌دونم چجوری حسمو بگم😭😍 اصلا نمیدونم چکار کنم

ميدونم خیلی خوبه ولی منظورم از چشم کورم اينه که من خودم برای اینکه هاله چک بیبی خودمو ببینم اینقدر میکردم نزدیک چشمم کم مونده بود بره تو چشم تا مطمئن بشم 😂😂😂😂😂😂ولی این که مال شماست خیلی از تو عکس واضحه يه صدقه بنداز خدا حفظش کنه انشاالله 

دعا کن شوهر منم آدم بشه من یکی ديگه بيارم اوني که میخوامم بشه آخه پسرم خیلی تنهاس دلم براش میسوزه 

مثبت کاذب نداریم که فردا یکی دیگه استفاده کن بنطرم مثبته

نمیخوام توی دل اسی رو خالی کنم انشاالله که مثبت واقعی باشه براش من این ماه چهار تا بی بی چک زدم و مثبت شد و پریود شدم مثبت کاذب هم داریم کی گفته نداریم

حتتتما عزیزم بزودی قسمتت بشه. من سه ساله که جلوگیری ندارم اما نمیشه. هفت ماهه انواع دارو و آمپول ا ...

من تازه عکس رنگی رفتم خداروشکر مشکلی نداشتم 

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰
نمیخوام توی دل اسی رو خالی کنم انشاالله که مثبت واقعی باشه براش من این ماه چهار تا بی بی چک زدم و مث ...

يه بار برو دکتر شاید زخم یا عفونت داری نمیذاره نطفه جون بگيره اگر نبود مشکلی این چيزا از روز چهارم تا روز چهاردهم پریودی حتما سیاه دونه با عسل ناشتا بخور رحمت گرم بشه راحت تر باردار میشی لبنیات و حبوبات و چیزهای نفاخ به هیچ عنوان تو پریودیت نخور انشاالله ماه بعد راحت باردار میشی 

باور کن میترسم منفی شه بزنه توی ذوقم😭حداقل تا چند روز دیگه با همین بی بی چک حالم خوشه الکی

درکت میکنم عزیزم خودم چهارساله منتظرم این ماه پریودم ۵روز عقب افتاده استرس دارم نمیتونم بی بی بزنم اگه اینبارم بخوره تو زوقم میشم مرده متحرک

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 
ميدونم خیلی خوبه ولی منظورم از چشم کورم اينه که من خودم برای اینکه هاله چک بیبی خودمو ببینم اینقدر م ...

منم دقیقا همینجوری هستم، استاد هاله بی بی چک شدم دیگه.

ولی چندبار کاذب شد بعدش پریود شدم☹️😭امیدوارم این دفعه واقعی باشه. دعا میکنم ایشالله یه همبازی برای پسرت بیاری بزودی

فر گیس یعنی گیس فر