2777
2789
عنوان

چرا ما باید تاوان نفرینش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 63 پست

راهه حل موضوع در دستانه منه

برات میگم درعوض دعا خیر فراموش نشه

صبح که از خواب بیدار شدی ۵ بار ایت الکرسی رو بخون 

و دعا کن بگو خدایا امروز زندگیم رو دست خودت سپردم 

و بعد از هر نماز به سجده برو و ۳ بار شکر گزاری کن

برا این که از حرفم اطمینان داشته باشی

درموردش سرچ کن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من درکت میکنم اینا واقعیتهی چی بگممن ازدواجمو چند ماه پیش یه عده ای بهم زدن خیلی خیلی بهم لطمه زدن ج ...

وای چقدر سخت .. ادمای بیگناه قربانی میشن 

خاله شوهرم داغ دیده هست  دوتا جوان از دست داده حالا یه ماشین چی بود که این اینجوری میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مادر شوهر اینجوری دارم نفریناشم میگیره سقش سیاهه دایم مسخره مردم میکنه هر اتفاقی برا هرکی بیف ...

خدالعنت کنه همچین ادمایی رو .

ببخشید که اینطور میگمولی کاش خدابعضیارو لال خلق میکرد ضررشون کمتر بود

وای خیلی اینجوری بده بخدا هی میگفت فلانی نازاست ..من همه خواهرام سال اول باردار شدن من ۶ سال درگیر د ...

شمانماز و قران رو از خودت دور نکن.

اون کفرها تاریکی مطلقه و قرآن نور مطلق .

توکلت به خدا باشه ایة الکرسی و چهارقا هم بخون

کم رفت وآمد کن مادرشوهر من با من خیلی بد هررروقت بیاد خونه مون یا یه وسیله مون خراب میشه یا با شوهرم ...

خیلی سخته گلم ..

ماهم اوایل زیاد میرفتم الان ماهی دوبارشده که کم کم همین رفت و امدم قطع میکنم 

هیچ کس عمر نوح رو نکرده 

یروز میمیره زیر یه خروار خاک می مونه خودش و زبونش…

باز تو خوبی شوهرت فهمیده 

من شوهرمم نفهم و خاله زنک هست انقدر مادرش زیر گوشش حرف میزنه روزی نیست حرف نزنه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
مافقط حق داریم‌کسی که بهمون ظلم‌کرده نفرینش کنیم اونم تازه بهتره ببخشیم ولی گاهی اوقات ظلم اون اشخاص ...

درسته گلم 

من که تموم دیروز رو ذکر میگفتم حالا یه پولی گذاشتم صدقه بدم انشاالله رفع بلا بشه 

کم رفت وآمد کن مادرشوهر من با من خیلی بد هررروقت بیاد خونه مون یا یه وسیله مون خراب میشه یا با شوهرم ...

منم خود مادرهمسرم گفت خیلی چشم پشتته روته ی همچین چیزایی😄یکیش خودش بود.‌ چی بود ک خودش گف اسفند بریزو نمک بریزو ازین چیزا. 

من ک اعتقاد نداشتم اما اینکه چشم خودشو اطرافیانش با حسادتشون روم بود تاااااابلو بود. 

parasoo1989@
خدالعنت کنه همچین ادمایی رو .ببخشید که اینطور میگمولی کاش خدابعضیارو لال خلق میکرد ضررشون کمتر بود

کاملا درسته گلم 

فکر کن یه غریبه که ماشین میخره یهو یه خط بغل ماشینش میدازه بس که حسوده

خیلی سخته گلم .. ماهم اوایل زیاد میرفتم الان ماهی دوبارشده که کم کم همین رفت و امدم قطع میکنم

آره من ۹ ساله عروسی شونم سرجمع شاید دوسال یا سه سالش قهر نبودیم 

ببین رک حرفت بزن  

کاش همون جا میگفتی واااای مامان باید خوشحال باشی خواهرت ماشین خریده ،مگه میشه آدم از پیشرفت کسی ناراحت شه اونم خواهر باشه 

مامان شما دیگه کی هستی خوشم نیومد از اخلاقت 

هرسری به روش بیار کارش ولی محترمانه 

بذار به خودش بیاد 

بگو برای دیگران نخواهید خدا هم برشما نمیخواد

وای چقدر سخت .. ادمای بیگناه قربانی میشن خاله شوهرم داغ دیده هست دوتا جوان از دست داده حالا یه ماشی ...

الهی دل سیاهش بترکه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
آره من ۹ ساله عروسی شونم سرجمع شاید دوسال یا سه سالش قهر نبودیم ببین رک حرفت بزن کاش همون جا میگفتی ...

کسیکه ۷۰ ساله به خودش نیومده با حرف کسی به خودش نمیاد خوش خیال نباش…اینارو هیچ کار نمیشه کرد