2777
2789
برا منم دعا. کن ی صلوات بفرست برام منم هاله بی افته

به نیت همه منتظرا و همچنین شما، میرم حرم حضرت معصومه و زیارت عاشورا میخونم😭😭😍

شما دعا کنید آزمایش هم مثبت شه

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با چشمای کورم دارم کامل میبینم این ديگه هاله نیست رسما داره هوار ميزنه اومده 😂😂😂😂😂

دور از جونت.

نمی‌دونم چجوری حسمو بگم😭😍

اصلا نمیدونم چکار کنم

فر گیس یعنی گیس فر  
به نیت همه منتظرا و همچنین شما، میرم حرم حضرت معصومه و زیارت عاشورا میخونم😭😭😍 شما دعا کنید آزمای ...

ممنونم عزیزم اسمم زهراس مطمعن باش عزیزم مثبته چون اوایلشه بتا پایینه ولی روز به روز میره بالا

به نیت همه منتظرا و همچنین شما، میرم حرم حضرت معصومه و زیارت عاشورا میخونم😭😭😍 شما دعا کنید آزمای ...

من وقتی واسه پسرم حامله بودم تو ۵۰ روز اآزمایش خونم منفی بود.تو ۶۰روز مشخص شد

ممنونم عزیزم اسمم زهراس مطمعن باش عزیزم مثبته چون اوایلشه بتا پایینه ولی روز به روز میره بالا

ممنون عزیزم ، زهرا جون حتما دعات میکنم اگه خدا ازم قبول کنه❤️❤️😭😍

فر گیس یعنی گیس فر  

مبارکه حس خوبتوواسه همه منتظرا ازخدا میخوام

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
مارو که هشت ساله منتظربم هم دعا کن

حتتتما عزیزم بزودی قسمتت بشه.

من سه ساله که جلوگیری ندارم اما نمیشه.

هفت ماهه انواع دارو و آمپول استفاده کردم.

این ماه اگه نشه دکتر میفرستم عکس رنگی و . . .

فر گیس یعنی گیس فر