2777
2789
من دوس دارم اگه خدا بخواد انشاالله دختر بشه جنسیت این یکی سیاهدانه چون خیلی گرمه و هورمون مردانه دار ...

باید شوهرت سردی بخوره تا اسپرم ضعیف تر و بچه دختر بشه البته اينجوري شنیدم نميدونم درسته یا نه 

يه بارم به من گفت پونزده تخمکم یکی هم بیشتر نبود منم ديگه اون ماه جلوگیری نکردم چون گفت باردار نمیشی ...

الهی چقدر بد پوچ بود یعنی که سقط شد 

آها پس میشه اگه خدا بخواد 

من آنقدر سینه هام الان حس میکنم سنگین شده که شانه هامم درد می‌کنه هردو😶 

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چقدر بد پوچ بود یعنی که سقط شد  آها پس میشه اگه خدا بخواد  من آنقدر سینه هام الان ح ...

آره همش دست خداس باور کن اونروز که گفت فولی 15 داری گفت چندروز ديگه بیا اما وقتی رفتم گفت کاملا از بین رفته یعنی طبق گفتش اصلا امکان نداشت باردار بشم ولی شد البته فکر کنم بارداری پوچ مشکل از شوهرم بود چند وقت تو زیر زمین مادرش تو سرما رفته بود براش رنگ ميزد اونجا رو به منم نمیکفت همین باعث شد نطفش ضعیف باشه و درد سقطشو من بدبخت بکشم 

آره همش دست خداس باور کن اونروز که گفت فولی 15 داری گفت چندروز ديگه بیا اما وقتی رفتم گفت کاملا از ب ...

آها سخته واقعا آدم باردار بشی با هزار رو یک امید آخرشم سقط بشه یا پوچ باشه توی دوران اقدام آدم باید همیشه مراقب باشه حالا چ مرد و زن ، تقویت بشن هر دو نفر

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
پریود شدید یا در حد لکه بینی ؟؟

شدید شدید

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
واقعا ؟یعنی نه ماهش؟ بعد کی متوجه شدی حامله ای؟ 

نه فقط چند ماه اول بعد یک ماه متوجه شدم اونم از حال تهوع خیلی شدیدم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
ماه چندم اقدامین و تنبلیتون شدید بود یا خفیف  منم این ما از سیزده سیکلم متفورمین روزی دو تا می ...

من تنبلی شدید داشتم. با اینهمه دارو که گفتم روز ۱۳ سیکل فولیکول ۱۴ و ۱۶ داشتم

فر گیس یعنی گیس فر  
من تنبلی شدید داشتم. با اینهمه دارو که گفتم روز ۱۳ سیکل فولیکول ۱۴ و ۱۶ داشتم

آها انشاالله که باردار باشی گلم نه من دارو نخورده بودم از روز بعد سنو خوردم معلوم نیست ک تاثیر داشته یا نه