2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینارو بدون...ترشی اگه خیلی سخت بگیری خراب میشه....ترشی اگه ناراحت باشی و استرسی خراب میشه...بیخیال باش و ترشی بگیر...هی الکی کم و زیاد نکن...نمیدونم میگن دبه خیس باشه کپک میزنه نمیدونم اب نجوشیده بریزی کپک میزنه همش الکیه...با شادی ترشی بگیر...من کوردم

عشقی عشق که انقدر دقیق و روان توضیح دادی فقط سرکه قرمز بهتره یا سفید

خیلی فرقی نداره مهم مواد شکم پر بادمجون هست ما معمولا بادمجون رو بیشتر با سرکه قرمز میندازیم گل کلم و... رو با سرکه سفید 

البته بادمجون هم با سرکه سفید هم میشه 

فقط اینارو بدون...ترشی اگه خیلی سخت بگیری خراب میشه....ترشی اگه ناراحت باشی و استرسی خراب میشه...بیخ ...

من نه ترشی برا همه چیز استرس میگیرم درست کردنی که خوب در بیاد اما راست میگی پیش اومده یه چیز هول هولی درست کردم انقدر خوشمزه شده ها،

آب بادمجونت هم خوب رفته باشه بذار چندساعت بمونه که آب و شیره ازش چکه نکنه ترشی بندازی 

دو روزه هم نمیرسه ما از دو روزه شروع به خوردن میکنیم ولی در واقع از حدود یک ماه بعد حسابی خوشمزه میشه و مواد به خورد بادمجون میره اگه. طاقت میاری یه ماه بهش دست نزن 

اگه نمیدونی نمک چقدر بریزی هم چند روز که گذشت تستش کن اگه کم نمک بود نمک بزن 

ترشی هم نمکش کم باشه از بوش هم مشخصه نمیدونم بگم بوش چجوریه ولی معلومه 

میگم دیگه ترشی بادمجون جدا گذاشتیم و البتلو هم جدا وقتی که رسیدن قاطی کردیم با کلی رب انار بینظیر بو ...

رب انار ترش؟ترشی البالو چطوره ؟من بابام باغ البالو داره میمونیم چیکار کنیم

رب انار ترش؟ترشی البالو چطوره ؟من بابام باغ البالو داره میمونیم چیکار کنیم

خوش به سعادتتون

ما امسال هرچی خریدیم رو خوردیم نشد ترشی بندازیم وحشتناک بود زیر۳۵ نیومد اصلا

هیچی البالو میشوری ابش ک رفت قشنگ میریزی تو شیشه و نمک و سرکه میریزی عالی میشه ها ۲۰روزه میرسه بعدم سرکه اش خوش رنگ تو سس مایونز بزنی صورتی ناز میشه😋😋😋😋😬😬😍😍

رب انارم هرچی خودتون دوست دارید من ملس زدم که همه دوست داشته باشن😘😘

خوش به سعادتتون ما امسال هرچی خریدیم رو خوردیم نشد ترشی بندازیم وحشتناک بود زیر۳۵ نیومد اصلا هیچی ...

حالا برعکس اصلا البالو خور نیستیم همه اشو میدیم به اینو اون